Devetorica igrača Hajduka u reprezentativnim akcijama: Hrvatska će odmjeriti snage protiv Litve

Izbornik Igor Bišćan pozvao je trojicu Hajdukovih igrača - Marija Vuškovića, Davida Čolinu i Darka Nejašmića


Devetorica igrača Hajduka sudjelovat će u reprezentativnim akcijama svojih nacionalnih vrsta u sljedeća dva tjedna koliko će trajati prvenstvena stanka.


Hrvatska U-21 reprezentacija 12. studenog igra protiv Škotske u gostima te 17. studenog protiv Litve u Puli u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Izbornik Igor Bišćan pozvao je trojicu Hajdukovih igrača – Marija Vuškovića, Davida Čolinu i Darka Nejašmića.

Adam Gyurcso dobio je poziv za A reprezentaciju Mađarske koja će u periodu od 12. do 18. studenog odigrati tri utakmice. Mađarska reprezentacija sve tri utakmice igra na domaćem terenu, prvu protiv Islanda u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a zatim protiv Srbije i Turske u Ligi nacija.

Kristian Dimitrov dobio je poziv za A reprezentaciju Bugarske koja od 11. do 18. studenog također igra tri utakmice – prijateljsku protiv Gibraltara na domaćem terenu te dvije utakmice Lige nacije, najprije protiv Finske kod kuće, a zatim protiv Irske u gostima.

Darko Todorović pozvan je u A reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja od 12. do 18. studenog igra tri utakmice – prijateljsku s Iranom kod kuće, zatim u gostima protiv Nizozemske u sklopu Lige nacija te posljednju protiv Italije kod kuće u okviru istog natjecanja.

Nihad Mujakić pozvan je u U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine za utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Belgije na domaćem terenu.

Jani Atanasov pozvan je u U-21 reprezentaciju Sjeverne Makedonije za dvije utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo – protiv Izraela u gostima te protiv Crne Gore kod kuće.

Bassel Jradi pozvan je u A reprezentaciju Libanona koja u prijateljskoj utakmici igra protiv Bahreina.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime