Splićanin Ivan Rapić Inno sinoć je u Solinu održao svoj prvi solistički koncert. Posjetitelji koncerta u Domu kulture Zvonimir uživali su u dvosatnom glazbenom događaju. Na pozornici je bio impresivan broj glazbenika, a Inno je imao svoja dva gosta. Prva je bila Edita Kolombo, koja je pred solinskom publikom otpjevala autorsku pjesmu, a drugi Petar Dragojević.

Otpjevali su skupa i Oliverov hit “Pismo moja“, što je publika nagradila velikim pljeskom. Inno je nastavio sa njemu dragim probranim domaćim i stranim hitovima i završio svoj prvi koncert nešto iza 23 sata, uz veliki pljesak publike.

– Za početak moram priznati da sam baš emocionalno ispražnjen. Dugo sam čekao ovaj trenutak. Bio sam nervozan jer sam se pitao kako će sve to skupa ispasti. Zadovoljan sam je mi je bilo najbitnije da dam sve od sebe, a isto su dali i moji ljudi na pozornici. Mislim da je to publika sinoć prepoznala – sažeo je svoje dojmove Ivan Rapić Inno.

Još je jednom zahvalio Petru Dragojeviću na gostovanju i glazbenoj potpori.

– To puno znači i svaka mu čast na tome. Svakako, ovo je za mene životna stvar i dalje ću raditi ono što volim, a to je živjeti za glazbu. Veselim se novom susretu s publikom – zaključio je Inno.

Dio sinoćnje atmosfere s debitantskog koncerta pogledajte u fotogaleriji.


1 KOMENTAR

  1. Muski dobri,al ona deraljka u crvenom katastrofa,probila usi katastroficnim pjevanjem. Okani se mala mikrofona.

Comments are closed.