DARUJEMO ULAZNICE Ne propustite bikijadu u Šestanovcu, bogate nagrade i koncert iznenađenja!

Bikijada će se održati na već poznatom terenu u Šestanovcu pod nazivom "Bizonova Arena", u nedjelju 23. srpnja 2017 godine

Ovoga srpnja pravi spektakl u Zagori, stiže nam bikijada Šestanovac 2017. Bikijada će se održati na već poznatom terenu u Šestanovcu pod nazivom “Bizonova Arena”, u nedjelju 23. srpnja 2017 godine.


Dalmacija Danas vas vodi na bikijadu i daruje svoje čitatelje s 2×2 karte. Kako do karata, pročitajte na našoj Facebook stranici.

Jedna od mnogobronih borbi su dobro poznata imena Zekonja (vlasnik Kuman Šestanovac) VS Garac (vlasnik Verdic -Commerce. Gledat ćete sudar mladih nada Laste, šampion Radošića 2017 (vl. Mijo Đirlić) VS Benko Neporaženi u (vl. Marko Ivić). Borba Perana (vl. Braća Boko) VS Car (vl. Neven Hrstić).

U sklopu bikijada biti će bogate nagradne igre:

1. Nagrada (Skuter)
2. Nagrada (Trimer za Travu)
3. Nagrada (Poklon Bon 1000 kn)

Kupljene ulaznice sudjeluju u osvajanju nagrada. Čitatelje darujemo s 2×2 ulaznice, koje također sudjeluju u nagradnoj igri. Ovo je tek dio što vas očekuje jer uz to sve biti će bogat izbor hrane i pića. Uz mnoga iznenađenja na koridama priredit će se i bogat glazbeni program uz nastup Josipa Ivančića.


Organizatori bikijade s potrebnim kontaktima su: Josip Ribičić 098 / 422 854 i Tonći Mandušić 091 / 930 4515. Više o svemu na Facebook stranici.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0