DAN KAO STVOREN ZA UŽIVANJE NA SUNCU Centar grada i danas je bio pun, a na štekatima se tražilo mjesto više

Pogledajte bogatu fotogaleriju

Kako to obično biva za sunčanih dana, centar grada i danas je bio pun. Splićani i Splićanke uživali su u proljetnom suncu, ispijanju kave ili pak šetnji.


Splićanke su i ovu prigodu iskoristile za pokazat se u najboljem izdanju, a ukoliko niste danas bacili đir po gradu, sada to možete učiniti zahvaljujući fotografu Vedranu Šegviću koji je sve zabilježio svojom kamerom.

Moja reakcija na članak je...
Vau
30
Haha
7
Hagić
12
Hmmm
5
Plač
20
Grrr
23
Molim?
23

1 KOMENTAR

  1. Pozdrav dame i gospodo, trebate li novčanu pomoć? Ja sam Susan Benson. Ja sam zajmodavac, a takođe i finansijski savjetnik.

    Da li vam je potreban poslovni zajam, lični zajam, hipoteka ili zajam za dovršetak projekta? ako je vaš odgovor da, preporučiću vam da kontaktirate moju firmu. Pružamo sve vrste zajmova, uključujući dugoročne i kratkoročne zajmove. Za više informacija, pišite nam putem e-pošte: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) i u trenutku primite odgovor.

    Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i obvezani smo da ćemo vam pomoći da ispunite sve svoje težnje. Specijalizirani smo za pružanje rješenja za strukturirano financiranje pojedincima i kompanijama na najučinkovitiji i najbrži način.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime