Zbog obveza igrača jedne i druge momčadi a na zamolbu Ragbi kluba Sinj regionalni susret između Nade i momčadi Dalmacija Sinj igrat će se u ponedjeljak 13. svibnja na Starom placu. Ovog proljeća Nada muku muči s brojnim ozljedama i izostancima standardnih prvotimaca.

To se posebno osjetilo na posljednjoj utakmici protiv selekcije ZRS. Igrači se trude ali nedostaje imaginacije i opuštenosti u igri splitske momčadi. Zbog brojnih izmjena u sastavu, izgubio se automatizam a samim tim i brzina protoka lopte među redovima splitske momčadi. U ponedjeljak ih čeka još jedna vrlo zahtjevna utakmica s vrlo neugodnim protivnikom.

Momčad Dalmacije Sinja u kontinuitetu je pozitivnih rezultata. Uvjerljivo su svladali u domaćim utakmicama momčadi Čelika i Ljubljane. U Split dolaze puni samopouzdanja na megdan ranjenom branitelju regionalnog naslova. Utakmica u polufinalu Kupa Hrvatske Nada – Sinj pokazala im je da je Nada ove sezone ranjiva. Fanatičnim zalaganjem, vrlo kvalitetnom, čvrstom i organiziranom igrom te uz zasluženi osmijeh Fortune stigli su do pobjede koja im je trasirala put prema povijesnom uspjehu.

Mogu li još jednom nadigrati velikog rivala? Kome će se ovaj put nasmiješiti božica sreće? Zbog svega iznijetog ovaj ponedjeljak popodne vrijedi provesti na Starom placu gdje nas očekuje novi sraz dviju najkvalitetnijih dalmatinskih ragbijaških momčadi.
Susret u Splitu sudit će Ivan Zelić iz Zagreba.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime