Krenula je prva natjecateljska emisija showa ‘The Voice’ uživo. Pravila su takva da će nakon nastupa svih natjecatelja iz istog tima glasovi gledatelja odlučiti o jednom natjecatelju koji ide u polufinale. Od preostalo troje mentor će moći spasiti samo jednog ili jednu.

Led ovog puta razbija Tim Dečak, točnije Karlo Vudrić koji je prvi stao na pozornicu te izveo pjesmu grupe U2 ‘I still haven’t found what I’m looking for’. Ovo je Karlu treća prijava na ‘The Voice’ i nada se kako će ovaj put pobijediti, piše 24 sata.

– Apsolutno sam ponosan. Karlo se ovaj tjedan borio s temperaturom. Otišao je na hitnu pa je došao na probu. Puklo mu je grlo, pojavio se herpes… bravo, svaka čast – poručio mu je mentor Ivan Dečak.

U borbu je ušao i Tim Massimo. Prva iz tima poznatog pjevača nastupila je Petra Roško sa pjesmom Josipe Lisac ‘Dok razmišljam o nama’.

– Ovo je definitivno bilo najbolje do sad. Od svih proba… Tako se to radi. Dala si svoj maksimum – rekao je Massimo.

S obzirom na to da se u njegovom timu nalaze same djevojke, sljedeća je na pozornicu stala Maria Florencia Celani s baladom Marca Anthonyja ‘You sang to me’. Na veliko iznenađenje, Florencia je otpjevala dio pjesme na španjolskom.

– Ona toliko uživa u svojim izvedbama da je to predivno. Uživajte u trenutku. Probajte ovo zapamtiti – rekao je ponosan mentor.

Albina Grčić treća je natjecateljica Massimovog tima koja je za prvu live emisiju pripremila Gibonnijevu ‘Nisi više moja bol’.

– Vrhunska izvedba. Vrlo zrelo. I moram reći da od Albine i ja učim. Ona točno zna kako pjesmu želi predstaviti – pohvalio ju je Massimo, a posljednja natjecateljica iz njegovog tima je Adriana Vidović koja je otpjevala ‘I have nothing’ od Whitney Houston.

– Ova pjesma je stravično teška. Adriana je to izvela zrelo, moćno i briljantno – pohvalio je Massimo svoju posljednju natjecateljicu.

Nakon glasovanja publika je za prolazak u polufinale odabrala Albinu, a mentor je rekao kako ne može više ovo raditi.

– Cure moje, toliko ste puno napredovale od kad smo krenuli raditi. Hvala vam što ste nas slušali. Mislio sam na trenutke da ste tvrdoglave, ali uvijek ste uzele u obzir sve što vam je rečeno. Petra je borac i moja junakinja, Florencia je unijela takav ‘fuego’ u ekipu i hvala ti na dobrom raspoloženju. Adriana, već sam ti puno komplimenata dao – rekao je Massimo te dalje u polufinale pustio Adrianu.

Nakon Massima, na red je došao i Tim Gobac, a prva je zapjevala Dora Jurčić koja je izvela ‘Bound to you’, javlja 24 sata.

– U pravoj frci se kuže junaci. Bila si genijalna. Najbolja verzija do sad – poručio je Gobac. Josip Palameta otpjevao je Gibonnijevu ‘Tajnu vještinu’ i zaradio pljesak publike.

– Palameta je najmlađi šarmer u našoj skupini i veliki šarmer. Zbilja je bilo jako dobro i čisto – izjavio je Gobac kojemu je sljedeća natjecateljica bila Tea Lovreković s pjesmom ‘You’ve got the love’.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime