Nekadašnji igrač Dugopolja, Solina i Šibenika koji je svoje prve nogometne korake napravio na Poljudu, Stipe Plazibat ostvario je u dalekom Singapuru još jedan transfer. Poznat je kao pravi golgeter u dalekoj Aziji, ima novi klub – Lion City Sailors.

Stipe je već igrao u tome klubu dok se zvao Home United a sada su novi vlasnici odlučili svoje ambicije pojačati dovođenjem Plazibata opet u svoje redove o čemu sam Plazibat kaže:

– Lion City Sailors je prvi privatni klub u Singapuru, ja sam već igrao u ovome klubu dok se zvao Home United, samo šta je sada privatnik gazda kluba. Klub ima velike ambicije, platili su solidnu odštetu za mene iako mi je ostalo samo četiri mjeseca do isteka ugovora što pokazuju da misle ozbiljno i da žele sve odmah i sad. Nismo najbolje krenili u ovo prvenstvo imamo iz dvije utakmice samo jedan bod ali je cilj borba za sami vrh tablice.

Uslijed pandemije koronavirusa nogomet je u Singapuru u prekidu od kraja ožujka, tako da je u principu sezona tek na početku no Stipe je već stigao dobro popuniti svoju statistiku u rubrici pogodaka:

U uvodna tri kola prvenstva i tri utakmice kupa zabio sam devet pogodaka u dresu Houngang Uniteda, ali je nažalost sve stalo zbog korone. Trenirali smo odvojeno, u grupama po pet igrača, tek smo prije nekoliko dana počeli svi zajedno trenirati tako da sam svakako željan nogometa i utakmica. Prvenstvo se trebalo nastaviti krajem ovoga mjeseca no nije još službeno potvrđeno – zaključuje Stipe Plazibat nakon prelaska u novi klub.

Tijekom igranja u ovome klubu dok se zvao Home United Stipe je u 25 utakmica zabio 22 pogotka pa je jasno da se od njega opet očekuje isto.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime