Objavljena je nova mjesečna ljestvica istraživanja čitanosti servisa Gemius Audience. Portal DalmacijaDanas je u travnju zauzeo visoko 21. mjesto među portalima u Hrvatskoj na spomenutoj stranici. Tako je već mjesecima, počevši od jeseni prošle godine, DalmacijaDanas najčitaniji regionalni portal u Dalmaciji koji je uvršten na Gemius ljestvicu.

Prema Google analytics podacima, u travnju smo imali rast posjećenosti od 11 posto u odnosu na ožujak!

U mjesecu za nama, gotovo na dnevnoj bazi, materijale s portala preuzimali su brojni nacionalni mediji, video zapisi i fotografije s DalmacijaDanas prenosili su se u središnjim dnevnicima nacionalnih TV kuća. Sjajni podaci o čitanosti i rastućem utjecaju portala najbolji su pokazatelj da je portal u relativno kratko vrijeme postao relevantan izvor informacija s područja Dalmacije.

U travnju je udio žena na portalu bio 55 posto. Najčešće nas posjećuje dobna skupina od 45 do 54 godine (skoro 28 posto), zatim 35 do 44 (23 posto), a na trećem mjestu je dobna skupina 25 do 34 godine (20 posto).

Redakcija portala zahvaljuje čitateljima na povjerenju, ali i interakciji jer velik dio sadržaja kreiramo u suradnji s čitateljima.

Reklamirajte se na top regionalnom portalu u Hrvatskoj – povoljno!

Marketing našeg portala pripremio je povoljne pakete oglašavanja i pristupačne cijene PR članaka. Za više informacija javite nam se na marketing@dalmacijadanas.hr ili na 095 810 8000.

VAŠ DALMACIJADANAS TIMKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime