Jedna od najnagrađivanijih i najpopularnijih klapa uskoro će ostvariti jedan od najljepših snova, na oduševljenje svih obožavatelja.

Klapa Rišpet  će 7. ožujka povodom Dana žena održati prvi veliki koncert u rodnom gradu Splitu. Cijela ekipa iz Rišpeta, poznata po svojim stihovima prepunim ljubavi i pjesmama prožetim mediteranskim i dalmatinskim ugođajem, ali i temperamentom, danas je prvo zapjevala na splitskim Prokurativama, a potom na splitskoj rivi dijelila ruže pripadnicama nježnijeg spola i time još jednom najavila koncert.

Ovo je njihov najveći koncert do sada doma u Splitu i po prvi put u Spaladium Areni.

– Očekujemo da će naša publika doći na ovaj predivan koncert koji posvećujemo svim dragim ženama. Gošće u Splitu su nam dvije velike dive, naše drage Doris Dragović i Zorica Kondža – otkrili su.



1 KOMENTAR

  1. Ako smo vam toliko drage, jel za nas besplatno ?! Karte su “malo puno” ?! A čujem i da mnoge grintaju ! 🙂 Gori mi dušaaaaaa, gore obraziiiiii- ja bi pivala da je mukte, da sam vam draga-a ovako ….. vi mi niste svitloooo, vi mi niste lumin, bez vas ja moguuuu, bez vas ja umin 🙂 Lipi pozzz od Ruže Crvene koja je na pismu Lumin sva puta zapalila palac- na Split festu i na Poljudu i ona koja je o vama uživo s radija dala prvi članak 🙂 Poljička koja je najviše pivala u hotel Plaži u Omišu na Omiš gitar festu 🙂 😉

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime