CIJELI SPLIT PRIČA O OVOME Širi se glasina da je netko “namještao” temperaturu zraka na Marjanu zbog klađenja. Oglasila se policija

Policija je posjetila opservatorij DHMZ-a na Marjanu!


Nevjerojatnom brzinom se Splitom proširila glasina da je priveden muškarac koji je, navodno, zbog klađenja na temperature zraka utjecao na temperaturu tako da je “muljao” oko termometra na opservatoriju Državnog hidrometeorološkog zavoda na Marjanu.

“Lik iz Splita priveden jer je prekjučer na stanici DHMZ-a na Marjanu naštelia temperaturu na koju se kladia. Znači igra je na kladionici, u HL, da će temperatura u Splitu u neko doba dana bit manja nego u Rijeci. Nakrca par iljada kuna na kvotu 3 ili 4 i otiša na Marjan i 2 ure hladia s nekim tekućim sr**em onu kućicu u kojoj je mjerilo i prošlo mu valjda par puta i onda je pa, normalno jer je pohlepna budala. Pa je li kralj, čega se sitia!” doslovno glasi poruka koju malo tko zadnjih sati u Splitu nije pročitao.


Provjerili smo u splitskoj policiji, radi se samo o nečijoj šali.

“Nismo zaprimili dojavu niti prijavu koja bi se odnosila na moguće oštećenje stanice DHMZ na Marjanu.

Slijedom novinarskih upita policijski službenici izašli su na teren i izvršili dodatne provjere, odnosno obavili razgovor s odgovornim osobama te utvrdili kako ova informacija nije točna, odnosno kako stanica DHMZ na Marjanu nije oštećena niti ju je itko pokušao oštetiti”, odgovorili su nam u splitskoj policiji.

Kontaktirali smo i DHMZ u kojem su nam potvrdili da nije bilo “petljanja” u njihove instrumente.Split: Tko su vrijedni motritelji na Marjanu koji gotovo svaki sat šalju meteorološke podatke u svijet?Moja reakcija na članak je...
Vau
23
Haha
236
Hagić
15
Hmmm
23
Plač
12
Grrr
24
Molim?
24

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime