Cijeli grad oblijepljen plakatima na kojima je napisana samo jedna riječ

Plakati se nalaze na svim glavnim pozicijama u gradu


Na jumbo plakatima diljem Splita tijekom četvrtka osvanuli su brojni identični plakati. Na plavoj pozadini nalazi se samo jedna riječ – konkretno. Ne postoji nikakav logo ili bilo što što objašnjava na što ciljaju ovu misteriozni plakati.


Možda se otvara kakav novi portal, pošto mnogi u Hrvatskoj završavaju na slovo “o”, ali sumnjamo da se ipak radi o početku kampanje za nadolazeće izbore u Splitu.

S obzirom na plavu pozadinu, najvjerojatnije se radi o poruci HDZ-a, odnosno njihovog kandidata za gradonačelnika Splita, Vice Mihanovića.

Vice nam nije povezanost želio potvrditi, ali ni demantirati. Posjetimo, u svome prvom obraćanju nakon službene kandidature, među ostalim, je rekao:

“Svatko na papiru može složiti privlačan program i slatkorječivo obećavati brda i doline, ali samo onda kad osjetite stvarne probleme koji muče vaše prijatelje i susjede i kad znate da neki od njih nemaju riješene osnovne komunalne standarde poput vodovoda i kanalizacije, možete se ozbiljno uhvatiti ovog izazova”…

Moja reakcija na članak je...
Vau
41
Haha
31
Hagić
6
Hmmm
26
Plač
11
Grrr
42
Molim?
17Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime