GET U DELIRIJU Romski trubači zasvirali poznate pjesme: Splićane bacili u delirij

Pravo iznenađenje na Silvestrovo se nalazilo u Getu


Od samog jutra na Rivi građani su uz bogati glazbeni program, ispraćali staru godinu. Uz brojne zabavne grupe na rivi, Splićani su se zabavljali i na Pjaci gdje su u 15 sati već tradicionalno proslavili dnevni doček.


A oni najmlađi,u Đardinu su proslavili doček uz odbrojavanje u podne.

Ipak, pravo iznenađenje se nalazilo u Getu gdje su Romski trubači Splićane bacili u delirij.

Pogledajte kako je to u Getu izgledalo.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
05 KOMENTARI

  1. hrvatska se mora humano ponašat prema ‘svojim’ romima (onda će i ‘rvatskoj krenit na boje jer univerzalna sila-bog svugdi svoje oči uprte ima; isko mi mislimo da ga uopci i nema, koja su vrimena nastupila! a isto o svim socijalnougrozenim strukturama jer ova zemlja je na jednom velikom ispitu koji nije na zalost položila,i vis-à-vis prosli događanja) romi su isto velike zrtve zemaljskog bitisanja. i onda ce krenit na boje za sve, kad o svemo vodis racuna!!! a za to mora imat moralne o eticki visoko odabrane odobe na duznosti i jer to je danasnjim politicarim posve strano. i misle da ih nakon ne kaci i da su imuni i izuzeti iz slova zakona.. nista gure od nemoralne osobe pogotovo kad je na visokoj funkciji!!)…. a ne samo one sto u crikvu idu da ih drugi vidu i opet radu do nove ispovidi po starome tj. bezakonje. ..

  2. Istina,
    Ljubav je ona koja daje smisao našem životu i koja oslobađa čovjeka da ne bude stroj nego da bude čovjek, da bude Božje dijete, da ostvaruje Božje kraljestvo na ovome svijetu kroz dimenziju ljubavi prema Bogu i ljubavi prema bližnjemu.

  3. Split je otvorena mediteranska duša pokrivena prašinom nazadnjaštva i glasnih crnokošuljaša. Naš hrvatski i jadranski Marseille i Napoli u jednom.Ludi grad u kome će opet i jedino bitno bit da si čovik.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime