Čičak je prvo poslao morbidan poziv Bojanu Glavaševiću, a onda ga izvrijeđao nepismenim priopćenjem

Degutantno ponašanje čelnog čovjeka HHO-a

Hrvatski helsinški odbor povodom 25. obljetnice svojeg utemeljenja i povodom Međunarodnog dana ljudskih prava odlučio je uručiti nagrade za izvanredne zasluge u zaštiti i promicanju osobama iz Hrvatske i inozemstva.


Međutim, u pozivnici SDP-ovom zastupniku Bojanu Glavaševiću napisali su ime njegovog pokojnog oca, Siniše Glavaševića.

Siniša Glavašević bio je poznati ratni izvjestitelj, publicist i novinar, koji je ubijen u Vukovaru 1991. godine.

Potpisani predsjednik HHO-a Zvonimir Čičak, u ime odbora i u svoje ime, na svečanost je pozvao pokojnog čovjeka.

Nakon što je Bojan Glavašević na Twitteru objavio morbidnu pozivnicu, Index je prenio njegovu objavu, piše Index. 

Bizaran odgovor

Uskoro se oglasio i sam Čičak. U bizarnom i nepismenom priopćenju za medije, a upućenom samom Glavaševiću, popljuvao je zastupnika SDP-a zbog vlastite pogreške.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti, bez pravopisnih intervencija:

“Gospodine Glavašević,

Dio hrvatskih medija  sklonih senzacionalizmu prenio je sa twitera Bojana Glavaševića fotografiju pozivnice upućene mu od strane HHO-a na obilježavanje 25 godišnjice utemeljenja Hrvatskoga helsinškog odbora za ljudska prava koja će se održati 16. veljače 2018.  u 18:00 sati na adresi  Naconalne Sveučilišne knjižnice.

Na pozivnici je omaškom umjesto imena Bojana ispisano ime Siniše Glavaševića pokojnoga hrvatskoga heroja koji nam je uvijek prvi na pameti.

Primite našu ispriku radi ispisanog krivog imena na pozivnici.

Dopustite da se u nizu od preko tisuću  ispisanih pozivnica dogodi previd.  Kao predsjednik Odbora preuzimam odgovornost na sebe iako nisam imao uvid u napisane pozivnice budući imam povjerenje u službenice/ike ureda HHO-a.

Vidljivo je da je na koverti ispisano Vaše ime a da je zabunom rukom na pozivnici ispisano ime Vašeg cijenjenog oca pokojnog Siniše.

Tajnica ureda HHO-a jutros se ispričala osobi koja je nazvala iz Sabora i upozorila na na previd. No Vama kao poznatom političkom egzibicionistu trebaju skandali da bi se primjetilo da uopće postojite na političkoj sceni.

Doista je velika pogreška što smo na pozivnici napisali ime Vašeg cijenjenog pokojnog oca gospodina Siniše, jer po Vašem ponašanju ne vidi se da je on po bilo čemu Vaš otac osim po biološkoj činjenici.

Za HHO:

Ivan Zvonimr Čičak
prredsjednik”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0