Četiri policajca koji su osiguravali Kolonu sjećanja imaju koronu

Riječ je o djelatnicima koji su bili upućeni na tu zadaću


Četiri pripadnika Uprave za posebne poslove sigurnosti koji su boravili u Vukovaru 18. studenog zbog osiguranja obilježavanja dana pada grada po povratku su bili pozitivni na covid-19, javlja Jutarnji list pozivajući se na izvore bliske MUP-u.


Riječ je o djelatnicima koji su bili upućeni na tu zadaću i išli su kombijem, a unatoč tome što su na toj zadaći bili poduzeli sve epidemiološke mjere, ustanovilo se da su po povratku imali simptome i sva četvorica koja su išla istim kombijem bila su pozitivna na virus.

Međutim, nije ustanovljeno jesu li se zarazili tijekom boravka na službenoj zadaći u Vukovaru ili su bili zaraženi i prije, a tek po povratku razvili simptome. Nakon što se pokazalo da su pozitivni, djelatnici su na bolovanju.

Djelatnici Uprave za posebne poslove sigurnosti čuvaju štićene osobe, a u Koloni sjećanja su, podsjetimo, bili i premijer Andrej Plenković i predsjednik sabora Gordan Jandroković.

U Koloni sjećanja je, unatoč tome što je prema epidemiološkim uputama trebalo sudjelovati do 500 ljudi, bilo između 5.000 i 10.000 ljudi.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
8
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime