Drugi polufinalni par bili su Kauri i Camel. Kauri je u svojim redovima okupio Ibričića, A. Vukovića, Pašalića, Caktaša, Ercega, Bradarića, Rebića, Štroka i druge. Camel se pak odlučio na ekipu sastavljenu od najvećih imena domaćeg nogometa, pa su tako za njih nastupali Pletikosa, Pršo, Prosinečki, Stanić, Mornar, Olić, Dario Šimić koji je dobio najveće ovacije uz Prosinečkog te mnogi drugi.

Velika većina prvog poluvremena prošla je bez konkretne prilike. Kauri je imao više inicijativu i napadao, ali većina poluvremena protekla je kroz taktičko nadmudrivanje. Najopasniji kod Camela bio je Ivica Olić s nekoliko prodora i udaraca na vrata Andrije Vukovića, koji je poskidao sve njegove udarce.

Prvi gol pada 5 i pol minuta prije kraja prvog dijela, a strijelac je bio Delić koji je u nekoliko ranijih napada “izvaljao” igrače Kaurija driblinzima. Svega minutu kasnije Kauri dolazi do izjendačenja preko Ercega. Promjene u vodstvu se nastavljaju i minutu poslije, pa Camel ponovno dolazi u vodstvo preko Ivana Jakova Džonija. Na odomor se na kraju odlazi s rezultatom 2:1 za Camel.

Kao i u prvom poluvremenu ekipa Camela je igrala povučenije dok je Kauri napadao i pokušavao doći do izjednačenja. Međutim, ekipa Camela četiri minute prije kraja povisuje vodstvo na 3:1. Mogla je ekipa Camela i do većeg rezultata, ali Vejić promašio vrata za 4:1 minutu prije kraja. Kauri je u posljednjoj minuti golom Pašalića smanjio na 3:2. Na kraju Camel je slavio rezultatom 3:2.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0