Publika će tijekom narednog perioda na službenoj web i Facebook stranici te na javnom Viber profilu Cesarice moći glasovati za klapu Šufit i pjesmu “Biser na dnu mora”, pjesmu “Lipe oči” u izvedbi Tomislava Bralića i klape Intrade, Jasmina Stavrosa i klapu Godimenti s pjesmom “Pita CIA, pita policija”, pjesmu “Slučajno smo se sreli” koju izvodi klapa Cambi te klapu Rišpet i pjesmu “Šta mi ljube oćeš kazat”.

Podsjetimo, Cesarica je nagrada publike za hit godine, a kako bi se publici predstavio što veći broj najuspješnijih i najpopularnijih pjesama, te kako bi im se dala veća dodatna promocija, publici se svaki mjesec predstavlja pet najboljih glazbenih ostvarenja iz protekle, te uključujući i aktualnu godinu.

Sa željom da se što preciznije osjeti puls šire publike, a također i očuva hrvatska glazbena baština, odlukom Upravnog odbora Cesarice, publici će se predstaviti i najbolja žanrovska izdanja. Pjesme su to koje su iznimno važne jer su vitalne za našu glazbenu industriju te cjelokupnu glazbenu scenu. Neke čujemo na radiju svaki dan, neke su gledane na internetu, neke pune koncertne dvorane, a neke su već nezaobilazni repertoar svih zabava. Cesarica, kao glazbena nagrada publike, omogućava širenje tih pjesama na prostore u kojima možda i nisu bile prisutne, uz dodatnu podršku autorima i izvođačima tamburaške i klapske glazbe.

Nakon što je publika odabrala Tamburaški hit za hit godine, u mjesecu studenom publici će se predstaviti i najboljih pet pjesama klapskog žanra.

Ona pjesma koja će osvojiti najveći broj glasova publike bit će, kao klapski hit godine, nominirana za Cesaricu te u prosincu ulazi u finalni krug glasovanja. Publika će tada od nominiranih pjesama birati hit godine koji će osvojiti glavnu nagradu – Cesaricu.

Pjesme koje su u konkurenciji za titulu Klapski hit za hit godine su: klapa Šufit “Biser na dnu mora”, Tomislav Bralić i klapa Intrade “Lipe oči”, Jasmin Stavros ft. klapa Godimenti “Pita CIA, pita policija”, klapa Cambi “Slučajno smo se sreli” te klapa Rišpet “Šta mi ljube oćeš kazat”.

Glasovati možete ovdje:

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime