ČAROLIJA OD KOJE ZASTAJE DAH Prekrasni zalazak sunca najavljuje nam noćašnju maglu

Sutra će jedan dio Dalmacije imati vrlo visoke temperature zraka. Evo detalja


Bližimo se kraju veljače, posljednjem mjesecu klimatološke zime. Sredina veljače bila je obilježena niskim temperaturama, pa i s malo snijega na dalmatinskim otocima. Ipak, zadnja dekada mjeseca donijela je osjetan porast temperature zraka.


IZVADITE KRATKE RUKAVE Sljedećih dana izraženo zatopljenje, bit će do 23 stupnja u hladu!

Sad je već prilično izvjesno; do kraja mjeseca pratit će nas stabilne vremenske prilike, a one će se nastaviti i početkom ožujka. Tako se zima u završnici odlučila “odužiti” za vrlo kišno razdoblje koje je trajalo više od dva mjeseca.

Aktualne prognostičke karte upućuju na veliku vjerojatnost daljnjeg porasta temperatura zraka sljedećih dana. Ne samo da će temperature danju ponegdje prelaziti 20 stupnjeva, nego postoji mogućnost da se lokalno približe vrlo toplih 25°C, što bi značilo da su ugroženi i temperaturni rekordi…

Ipak, danas je veći dio Jadrana bio pod maglom, iako su pojedini dijelovi Dalmacije bili izuzeti od iste.Međutim, već je se sada na splitskom području vidljiva jaka sumaglica. Tako da je sutra moguća magla i na splitskom i širom splitskom području. Danas su temperature bile visoke, u Dalmaciji je temperatura zraka bila od 12 do 19 stupnjeva Celzijevih, a još toplije bit će sutra.

Naime, sutra se u dolini Neretve očekuje preko temperatura zraka od preko 20 stupnjeva Celzijevih.Pogledajte fotografije koje zalaska koje je snimila Marina Blažević.

Moja reakcija na članak je...
Vau
6
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime