ČAROBNO IZLETIŠTE I “ŽIVOTINJSKO CARSTVO” U ZAMOSORJU Nekada “Božićno selo”, sada “Izletište Lučić” oduševljava domaće i strane posjetitelje

[VELIKA FOTOGALERIJA] Razdoblje “korone” vrijedna obitelj Lučić iskoristila je u transformaciju cijele lokacije u čudesno izletište, ali i mini zoo. Izletište “Lučić” vrlo je pogodno za proslavu krštenja, krizmi, rođendana, manjih svatova, godišnjica mature, poslovnih ručkova, prezentacija, team buildinga...

Kada je Tihomir Lučić 2018. pokrenuo Božićno selo u Docu Gornjem, u svom zaselku Nartu, malo je tko vjerovao da će ovaj ljuti mosorski krš postati omiljena zimska destinacija ne samo Splićana, nego i posjetitelja iz cijele Dalmacije, Hrvatske, pa i šire.


Razdoblje “korone” vrijedna obitelj Lučić iskoristila je za transformaciju cijele lokacije u čudesno izletište, ali i mini zoo.

Izletište Lučić udaljeno je svega 35 kilometara od Splita i 25 kilometara od Omiša.

– Naše izletište dom je nesvakidašnjim životinjama za ovo područje. U ugodnoj šetnji našim stazama tako možete vidjeti himalajske koze, kamerunske ovce, minnesota svinje, konje, šetlandske ponije, krave, ljame, magarce, ovce, golubove, grlice, zlatne fazane, emua, a imanjem se šetaju mace, jeleni lopatari i muflon – kazuje nam uvodno Lučić.

Ističe da se za veće skupine tj. organizirane posjete razgledavanje životinja odvija u pratnji domaćina koji će vam odgovoriti na sva pitanja vezana uz njegovo mosorsko “životinjsko carstvo”. Naravno, naći će se tu i pokoja anegdota iz života na OPG-u Lučić.


Zabavne igre za djecu

– Prostrano imanje izletišta Lučić idealno je za djecu jer nudi razgledavanje životinja, mnogo prostora za šetnju, trčkaranje i igru daleko od gradske vreve i opasnih prometnica. Ova lokacija idealna je za organizirane posjete djece vrtićke ili školske dobi tj. organizaciju škole u prirodi – nadodaje.

Domaća i pomno pripremana hrana

Posljednja dva mjeseca lokalitet je postao pravi hit za organizirane proslave. S trenutnim kapacitetom izletište “Lučić” vrlo je pogodno za proslavu krštenja, krizmi, rođendana, manjih svatova, godišnjica mature, kao i svih drugih svečanih događanja u vašoj obitelji.– Ponuda izletišta “Lučić” obuhvaća široki raspon gotovih jela i jela po narudžbi, s roštilja, pića i slastica. Pripremamo sva jela našeg kraja, cijene su pristupačne, a ljubazno osoblje pobrinut će se za dobru atmosferu. Peke i janjetina s ražnja spremaju se isključivo po narudžbi.

Zavisno od vremenskih prilika, (godišnjeg doba) i želja posjetitelja, hranu i piće poslužujemo u autentičnoj konobi ili na terasi – govori nam vrijedni poljički poduzetnik.

No, prostora za drugačije događaje ne nedostaje.

– Imamo zasebnu prostoriju kapaciteta 20 do 45 mjesta i drugu od 45 do 70 mjesta, a interesantna je poslovnim korisnicima za organizaciju poslovnih ručkova, svečanih sjednica, obljetnica, prezentaciju proizvoda.

Izdvojenost izletišta vrlo je pogodna za “team building” i “team spirit” druženja. Za organizirane posjete (više od 20 osoba) nudimo mogućnost dogovora oko menija.

250 metara od izletišta imamo i prirodni zog za balote koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. U samom srcu Mosora, ograđen kamenim suhozidom, teren od 800 kvadratnih metara okružen šumom s prirodnim hladom idealan je za dječje igraonice a isto tako kao i zog za balote – poručuje Lučić.

Kao posebnost OPG-a Lučić, ističu se organizirani tečajevi pečenja soparnika, spremanja kruha ispod peke i ostalih specijaliteta poljičkog kraja.

Informacije & rezervacije

Dalmacija nije samo more – stih je poznate pjesme, a u to ćete se najbolje uvjeriti ako posjetite ovaj čarobni lokalitet u Zamosorju. Sve informacije i rezervacije možete dobiti na broj mobitela 091 / 201 4790.

Izletište Lučić otvoreno je od subote (26. lipnja) svaki dan od 10 do 20 sati.

Moja reakcija na članak je...
Vau
13
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime