Trener Hajduka Damir Burić najavio je gostovanje kod Intera u Zaprešiću u subotu od 17:30 sati. Kazao je da sada, nakon poraza od Rijeke, ekipa treba pokazati karakter.

“Momčad je željna, želi korigirati neke stvari u sljedećoj utakmici. Spremni dočekujemo protivnika, ovo je pravi način da pokažemo pravo lice. Jedva čekamo da utakmica krene. Bilo je razočaranje, dosta mirno, tiho. Svatko je ušao u sebe. Rekao sam momcima da sada trebamo pokazati pravi karakter. Cilj je pobjediti u obje utakmice. Dat ćemo sve od sebe. Nadam se da ćemo biti pravi, oni koji smo bili na dosta utakmica. Vjerujem u moje igrače.”

Što se tiče same momčadi, Juranović neće na put, dok je Filip Bradarić odradio dio treninga. Burić se nada da će pronaći neko rješenje, piše Sportnet.

Stiglo je i pitanje je li možda netko bojkotirao momčad.

“Ne. Gledao sam utakmicu u tri ujutro, vidio sam da neki igrači nisu igrali na nekoj visokoj razini. Sutra je ujutro stigla poruka od igrača koji je odigrao katastrofalno. Ispričao se kako je odigrao, neću reći tko. Treba stati uz igrače. Svi u svlačionici dišemo kao jedan. Krivicu sam uzeo na sebe. U zadnjih deset minuta brutalno smo izgubili, a onda golman koji je dobro branio, dajem mu podršku, oklizne se u blatu. Dobar je momak i mislim da smo na dobrom putu što se tiče mladih igrača.”Nešto drugačije trebat će posložiti vezni red.

“Protiv Rijeke smo mijenjali tri igrača u obrani. Jedan dio utakmice bili smo dobri, a jedan nismo. Imamo igrača u veznoj linij. Koji budu igrali vjerujem da će to nadomjestiti.”

Inter je neugodna momčad.

“Namučili su jako Osijek, odmarali pet standardnih igrača. Čuvali su se za nas. Možemo reći da je neugodna momčad, trener Toplak dobro je vodi i prilagođuje se protivniku. Čeka nas teška utakmica.”

“Hajduk je igrao napadački i protiv Rijeke, oni su se branili 45 minuta. Nama je problem što nemamo napadača s realizacijom. Stvorila se određena fama da ne igramo napadački”, dodao je Burić.

Rezultati by SofaScoreKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime