Brojne trajektne i katamaranske linije u prekidu zbog nevremena

Linija Split - Stari Grad s polaskom u 20.30 je otkazana, a isploviti neće niti trajekt u subotu u 5.30 sati na relaciji Stari Grad - Split


Foto: Vedran Šegić

Petak je obilježilo oblačno vrijeme, međutim veći dio dana bilo je suho ili tek uz slabe oborine. Cijeloga dana jačali su južni vjetrovi, a navečer u cijeloj Dalmaciji puše umjereno do jako jugo sa vro jakim, na moru i olujnim udarima.


Glavnina oborina očekuje se tek u dane vikenda, a sljedeća tri dana lokalno će pasti sto litara kiše po kvadratnom metru. Snažno oštro će puhati još u prvom dijelu subote, a vjetar će značajno slabiti popodne i navečer. Toplo je, i noćne temperature zraka iznose 15 stupnjeva, a značajnije zahlađenje očekuje nas krajem nedjelje kada će u planinama biti snijega.

Zbog nevremena su u prekidu brojne trajektne i katamaranske linije.

U prekidu su:

trajektne linije: Porozina-Brestova, Lopar-Valbiska, Split-Stari Grad i Sobra-Prapratno;

katamaranske linije: Pula-Zadar-Pula, Rijeka-Rab-Novalja, Rijeka-Cres-Mali Lošinj, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Vis i Korčula-Hvar-Split.
U liniji 505 Vodice–Šepurine–Prvić Luka–Zlarin–Šibenik pruga s polaskom iz luke Vodice u 04:45 dana 23. 1. 2021. (subota) otkazana.Trajektna linija 606 Trogir- Drvenik Mali- Drvenik Veli s polaskom u 19:30 sati, isplovit će na relaciji Trogir- Drvenik Veli bez pristajanja u Drveniku Malom.

Trajektna linija 532 Šibenik-Kaprije-Žirje bez pristajanja u luku Kaprije.Katamaran na liniji Split-Bol-Jelsa s polaskom u 16:30 sati, isplovit će na relaciji Split-Jelsa, bez uplovljavanja u luku Bol.

Trajektna linija 401 Zadar (Gaženica)-Ist-Olib-Silba-Premuda-M.Lošinj bez pristajanja u M.Lošinj. Isplovljenje iz luke Premuda u 15:30 umjesto u 18:00 sati. Sukladno tome u svakoj luci pristajanje u povratnoj pruzi dva i pol sata ranije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
3

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime