Brankica je od Grdovića tražila 15.000 kuna za uzdržavanje, no pjevač je ispraznio račun…

- Mladen je najdivniji čovjek na svijetu, ali težak kad zaviri previše u čašicu - znala je govoriti Brankica kad bi je novinari pitali kako joj je u braku s popularnim pjevačem


Općinski sud u Zadru u utorak je presudio u korist Mladena Grdovića (62) u sporu s bivšom suprugom Brankicom Paleka (49).


Ona je od njega tražila da joj, nakon brakorazvodne parnice, mjesečno isplaćuje apanažu u iznosu od 15.000 kuna. Brankica i Mladen su takav sporazum potpisali 28. kolovoza 2019. godine kod javnog bilježnika.

Prema sudskoj presudi, Mladen se obvezao da će svojoj banci dati trajni nalog da se s njegova računa od 1. rujna 2019. godine svaki mjesec isplaćuje taj iznos na Brankičin račun, i to za cijelog njezina života. Ali jedinu isplatu Brankica je dobila u rujnu te godine. Kako piše u presudi, nakon toga tuženik je namjerno onemogućavao izvršenje svojih obveza tako da je novac koji bi dobio na račun odmah podizao i tako na njegovu računu nikad nije bilo dovoljno da plati Brankici alimentaciju, pa ga je ona tužila za dug od 45.000 kuna koji je nastao u iduća tri mjeseca, donosi 24 sata.

No Mladen se odmah žalio na tužbu, a sud je zaključio da Brankica u svom zahtjevu nije navela točan datum u mjesecu do kojeg se mora isplatiti novac. Trajni nalog je prestao vrijediti jer na Grdovićevu računu nikad nije bilo dovoljno novca. A onda je i Brankica 9. studenog prošle godine povukla tužbu kojom je htjela prisilno naplatiti dug od bivšeg supruga.

Brankica i pjevač Mladen Grdović u braku su bili 22 godine. Vjenčali su se 1998. godine u Las Vegasu, a prvi put Brankica se htjela rastati od njega 2017. godine, kad se odselila majci. No 12 godina stariji pjevač ju je nakon nekog vremena počeo posjećivati pa su se pomirili. Brak je svih godina bio vrlo turbulentan, a razlog je uvijek bio isti.

– Mladen je najdivniji čovjek na svijetu, ali težak kad zaviri previše u čašicu – znala je govoriti Brankica kad bi je novinari pitali kako joj je u braku s popularnim pjevačem.Nakon nekoliko prijava za obiteljsko nasilje, koje mu je Brankica uvijek opraštala, bilo je pravo iznenađenje kad je podnijela zahtjev za razvod braka. Razvod je postao pravomoćan u listopadu prošle godine, a razlog koji je ona navela bio je da su im bračni odnosi trajno poremećeni.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
2

1 KOMENTAR

  1. Samo na osnovu onog što je preživjela s njim,dok je pijan bio (a rijetko je bio trijezan) trebao bi joj isplaćivati minimum 30 000 kn mjesečno…
    Ali eto tko je Mladen Grdović. Na žalost još jedan “zabavljač” za kojeg vrijedi davno kazana izreka :”Pjevaj ali NIPOŠTO NE GOVORI!”
    D Ž U K E L A !!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime