BRANKA RAMLJAK UZVRATILA KERUMU: “Sve se može oprat osim šporkog obraza”

- Za razliku od nekih plaćam svoje račune, plaćam svoje dugove i svoje porezne obveze - napisala je Ramljak


Kandidatkinja za splitsku gradonačelnicu Branka Ramljak komentirala je jutros Kerumov sinoćnji nastup u emisiji Otvoreno HTV-a.


Žestoko je kritizirala Keruma kazavši da je “nekima u zabavnoj raspravi branio političku korupciju, namještanje natječaja, koalicijsku trgovinu, a zviždače i novinare nazvao lošim ljudima”.

Zaključila je da većina Splićana nije koruptivna i da želi pošteno živjeti od svog rada u svom gradu.

Kerum se oglasio danas poslijepodne.

“Vi spadate isto u krug ljudi kojima sam pomogao i koji su me iskoristili, Vi dobro znate kako ste trčali po Jokeru za mnom 2008. godine, žicajući novac za Ekonomski fakultet na kojemu ste radili, tada sam Vašem fakultetu uplatio 750.000 kuna (sto tisuća eura), ali znate i to da ste usput užicali i večeru za Vašu ekipu u Jokera. Znači, gospođo Ramljak, mi smo totalno različiti, ja dajem, a Vi uzimate”, bio je oštar Kerum.

Branka Ramljak ponovno nije ostala dužna Kerumu. Objavila je novi status:– Za razliku od nekih plaćam svoje račune, plaćam svoje dugove i svoje porezne obveze. Razlika je što mi politička korupcija nije ok i što cijeli svoj život živim od učenja i poštenog rada, a te vrijednosti prenosim i svojim studentima. Nažalost, mnogi u politici ne razmišljaju i ne žive tako, naprotiv, hvale se time koga su prevarili, od svojih partnera, grada koji predstavljaju pa sve do države. Nema tog postupka koji to može oprati. Izgleda da istina najviše boli – napisala je Ramljak, uz komentar da se sve može oprati osim šporkog obraza.Moja reakcija na članak je...
Vau
33
Haha
12
Hagić
3
Hmmm
4
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime