Branimir Urlić: Kao da je netko s povezom na glavi gađao šestarom po karti “Evo, tu ćemo saditi”

"Bez ikakvog plana, objašnjenja i razloga, doslovno baciti 70 stabala koje ćemo jednog dana čupati."


Branimir Urlić

Branimir Urlić komentirao je činjenicu da će Parkovi i nasadi zasaditi 70 stabala na zemljištu koje je UPU planom predviđeno za gradnju.


“Gradska uprava nas uvijek iznova iznenadi razinom svog neplaniranja. Doslovno se bojimo svake njihove nove objave. Cijelo vrijeme pokušavamo spasiti svako stablo po Marjanu, Žnjanu, gradu … samo, ne daju se oni.
Ovaj put vijest dolazi iz Parkova i nasada. Zasadit će 70 stabala na zemljištu iza balotaškog igrališta na Vukovarskoj. U nekoj normalnoj situaciji ovo bi bilo za pohvalu. Međutim, ovdje se radi o neplanskom poslu, na zemljištu površine 6.800 m2 koje je UPU planom predviđeno za građevinu u funkciji sveučilišta na 80% čestice.
U samom tekstu još se navodi provedba natječaja dok u uvjetima korištenja i zaštite prostora nema uopće zelenila.
Kao da je netko s povezom na glavi gađao šestarom po karti “Evo, tu ćemo saditi”. Bez ikakvog plana, objašnjenja i razloga, doslovno baciti 70 stabala koje ćemo jednog dana čupati.
U redu je što se očistilo šikaru koja je često gorila, ali nam nije jasno doslovno bacanje novca na nešto što će bit zgrada za par godina”, objavio je na Facebooku.

[ ČUPAM, SADIM PA OPET ČUPAM … ] 😡

BRANIMIR URLIĆ: Gradska uprava nas uvijek iznova iznenadi razinom svog…

Objavljuje Pametno.infoUtorak, 12. siječnja 2021.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
3
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime