Božićno selo postalo proljetno izletište i otvara vrata za koji dan: “Posjetitelji će moći uživati u našim novim objektima, razgledavati životinje…”

"Mislim da će biti jako interesantno, to je nešto novo, a s druge strane, s obzirom na Covid, da će ljudima biti želja izaći malo na svjež zrak, u prirodu, prošetati se, družiti se sa životinjama..."

Božićno selo uskoro nastavlja s radom, ali u proljetnom ruhu. Zbog epidemioloških mjera mnogi koji su to željeli i planirali nisu mogli posjetiti ovu predivnu lokaciju tijekom božićnih blagdana, no zato će sada moći uživati u svim njegovim ljepotama u ovo proljetno vrijeme.


Na svega 40-ak minuta vožnje od Splita, u mjestu Dolac Gornji, zaseok Nart, nalazi se Božićno selo. Podno sjeverne strane Mosora Tihomir Lučić stvorio je predivnu božićnu bajku u kojoj su, dok se moglo, uživali mnogi.

“Božićno selo i izletište Lučić će krenuti s proljetnim izdanjem Božićnoga sela. Naša dva ugostiteljska objekta imaju jako veliki kapacitet da se možemo pridržavati epidemioloških mjera, stol od stola na tri metra, stolica od stolice metar i pol. S obzirom da Božićno selo nije moglo raditi kako je trebalo, odlučili smo se na proljetnu varijantu.

Na svježem zraku, razgledavanje životinja

Uskrs je tu, buđenje, cvijeće, zečići, jaja, razno-razna iznenađenja. Naravno, sve naše životinje su i dalje na imanju. Mislim da će biti jako interesantno, to je nešto novo, a s druge strane, s obzirom na Covid, da će ljudima biti želja izaći malo na svjež zrak, u prirodu, prošetati se, družiti se sa životinjama. Naravno, svi će morat paziti na epidemiološke mjere”, kazao nam je Tihomir Lučić.

Posjetitelji Božićnog sela imat će priliku vidjeti razne vrste životinja, koje baš i nemaju priliku inače vidjeti.

“Imamo zečeve, golubove, grlice, paunove, emue, muflone, jelene, ljame, konje, magarce, krave, ponije, mini svinje, kamerunske ovce, himalajske koze, svega,…”, nabrojao nam je Lučić.Otvaranja 10. ožujka

S radom se počinje 10. ožujka, a radit će od 14 do 22 sata.

“Proširili smo i samo imanje i napravili izletište koje će moći raditi svih 12 mjeseci. Što se tiče proljetne priče Božićnog sela, radit će do 11.4., a iza toga ćemo raditi kao izletište. Treba skinuti sve lampice, figure i da krenemo raditi kao izletište, a bit ćemo u mogućnosti nuditi razne prigode poput krštenja, pričesti, krizmi, ukoliko epidemiološka situacija bude  redu”, kazao nam je za kraj sugovornik. 

Moja reakcija na članak je...
Vau
63
Haha
0
Hagić
11
Hmmm
3
Plač
2
Grrr
2
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime