Nema riječi kojim se mogu opisati ono što se trenutno nalazi u Docu Gornjem. Božićno selo je oduševilo Dalmaciju, a to oduševljenje i dalje traje.

Tako je bilo i sinoć, prilikom našeg novog posjeta čarobnom ugođaju Doca Gornjeg. Već od samog otvaranja u 16 sati u redu je čekalo mnoštvo posjetitelja, a naročito djece, koja nisu mogla dočekati uživati u čarima koje pruža ova zaista jedinstvena manifestacija.

Svoje dojmove o samom selu te kako je zadovoljan s posjetom, otkrio nam je Tihomir Lučić, vlasnik imanja.

– Dojmovi su odlični, a posjeta je više nego odlična. Već je preko 20 tisuća posjetitelja došlo u “Božićno selo”. Božić je stvarnost koju želimo da ljudi žive svih dvanaest mjeseci, a ne samo kroz ovaj dvanaesti mjesec.

Približava se Božić. Pripremate li poseban program za posjetitelje?

– Volio bih da to ostane iznenađenje. Otvoreni smo svaki dan pa tako i na Božić i na Svetog Stjepana, a također na Silvestrovo i Novu godinu, od 16 do 22 sata. Naravno, iznenađenja neće nedostajati, rekao nam je Lučić.

“Ovo je nestvarno”

Šetajući dalje naišli smo na jednog starijeg Trogiranina, koji nije skrivao oduševljenje viđenim.

– Stvarno se ne mogu načuditi. Ovo je nešto izvanredno. Napraviti nešto ovako u malom selu je ravno čudu i svaka im čast. Od onoga tko je imao ideju za ovo pa do onoga tko je kitio.

Životinje se prekrasno uklapaju u ambijent. Fantazija!

Inače sam iz Trogira i bavio sam se javnom rasvjetom, tako da sam se bavio kićenjem gradova. Međutim, to ništa nije ravno ovome što se napravilo u Docu Gornjem.

Mogu se pronaći sadržaji za sve, što znači da se mislilo na sve. Usluga je na vrhuncu, od čovjeka koji nas dočekuje na parkingu pa do onih koji razgovaraju s nama dok šetamo selom, zaključio je ovaj oduševljeni Trogiranin.

Kako je bilo sinoć u Docu, pogledajte u fotogaleriji.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime