HŽ Putnički prijevoz u suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita ponovno organizira humanitarnu vožnju Tin-expressa. U društvu sv. Nikole koji će djecu razveseliti darovima, u vlaku će se voziti oko stotinu djece i njihovih pratitelja iz splitskog Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, javlja Radio Dalmacija.

Vlak kreće u 10.04 sati sa 1. perona kolodvora Split. Vožnja traje oko sat vremena.

HŽ Putnički prijevoz ove godine obilježava 20. obljetnicu vožnje božićnih dječjih vlakova Tin-express. Tijekom godina u božićnom vlaku djeca su se družila s Djedom Božićnjakom i sv. Nikolom, vilama i veselim animatorima, a božićni vlakovi vozili su po svim krajevima Hrvatske. Za mnogo djece bilo je to prvo putovanje vlakom.

Na splitskom području Tin-express će voziti 10., 16. i 17. prosinca u 9.35 i 10.54 sati na relaciji Split – Kaštel Stari – Split. Cijena karte za dijete iznosi 50 kn, a za odrasle 30 kn. Vožnje posebnih vlakova za 10., 16. i 17. prosinca 2017. su rasprodane, zbog čega je dodatna vožnja uvedena 23. prosinca s polaskom iz Splita u 9.35 sati.

Do 17. siječnja HŽ Putnički prijevoz putnicima daje 50% popusta na povratna putovanja do zagrebačkog klizališta Ledeni park uz povoljnije ulaznice, a do 16. siječnja 50% popusta na povratna putovanja na Advent u Splitu, javlja Radio Dalmacija.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0