‘BOŽIĆ, YEAH!’ Iz okićenog Đardina stiže božićna pjesma Omar Beach Banda

Spot je snimljen i u glazbenom studiju benda i u okićenom splitskom parku


Splitski Omara Beach Band koji je projekt Ivana Perića u kojem sudjeluju Maja VukojevićIgor GomezeljMarin Limić mlađi i drugi glazbeni prijatelji, objavio je prigodni blagdanski singl naziva ‘Božić, yeah!’ koji se već vrti na radijskim postajama.


Nakon prvog singla skladbe,”Ja sam vjetar”, nova pjesma “Božić, Yeah!”,čiji je autor Ivan Perić,  blagdanskog je ugođaja, a uz standardnu postavu, svirali su, pjevali i aranžirali Tomislav MiladinovićDinko Tomaš Brazzoduro, Linda Perić, Josip Lasić, Matko Gaće i Petra Perić.

Skladba je snimljena u sudiju “Dr. Bre” u Tučepi, kod Tomislava Miladinovića koji je ujedno i producent.

– Posebna zahvala Udruzi Combo i Zvonimiru Ramiću te splitskom klizalištu u Đardinu kojeg je svjetlima divno uresila tvrtka RST Katić za najbolji Advent na cilom svitu i okolici, prema izboru uglednog francuskog turističkog eksperta Yvessa le Pehra. Riječ je o svjetskom putniku koji piše za poznati magazin “Complex” – kazali su.

U spotu se, uz članove benda i suradnike pojavljuju Bruna, Ivan, Tonka, Bartul i Sunčica Fistanić te Irma Gomezelj.

Prve reakcije su obećavajuće, a među njima vrijedi izdvojiti onu Ivice Bubala, slavnog glazbenog managera koji je pjesmu ocijenio odličnom ocjenom.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime