BOKSAČKI OKRŠAJ U SPLITU Gripe: Hrvatska boksačka reprezentacija ukrstit će rukavice s najboljim boksačima Indije

Samo dva dana nakon boksačkog spektakla slijedi i nogometni ogled Hrvatske i Portugala pa s punim pravom možemo reći da će Split tih dana biti centar hrvatskog sporta


U Splitu nas u nedjelju 15.11.2020. očekuje prava sportska poslastica. U velikoj dvorani na Gripama u 14 sati hrvatska boksačka reprezentacija ukrstit će rukavice s reprezentacijom Indije.


Izborniku reprezentacije Dorijanu Čaliću bit će na raspolaganju boksači među kojima neki konkuriraju i za Olimpijske igre u Tokyo 2021. god. Samo dva dana nakon boksačkog spektakla slijedi i nogometni ogled Hrvatske i Portugala pa s punim pravom možemo reći da će Split tih dana biti centar hrvatskog sporta.

Predsjednik Bošnjak nam je izjavio:

– Sretan sam što ponovno boksamo u Splitu i što je to ovaj put naša reprezentacija. Split je grad sporta, dao je veliki broj olimpijskih, svjetskih i europskih prvaka  u raznim sportovima i to nam svima mora biti na čast, trebamo to respektirati i biti ponosni.

Splitska publika voli borilačke sportove.

– Publika u Splitu izuzetno je temperamentna, iz nje progovara emocija i vidi se u da grad Split u svakom pogledu živi za sport. Žao mi je što ćemo biti uskraćeni za veliki broj gledatelja koji bi u uobičajenim okolnostima došao na ovaj meč i zasigurno svojim navijanjem pridonio paklenoj atmosferi koju svaki sportaš želi osjetiti. Ovaj put treba poštovati epidemiološke mjere i pridržavati se uputa Stožera, ali već slijedeći put očekujem prepune tribine u Splitu, zaključio je Bošnjak zahvalivši se gradu Splitu na potpori.

U 9 težinskih kategorija nastupit će 12 hrvatskih boksača i boksačica. Među ostalima u splitski ring ući će Toni Filipi, Marko Milun, Marko Bartulović, Nikica Radonić, Nikolina Ćaćić i Marija Malenica.

S obzirom na epidemiološke mjere i preporuke stožera svima nam je jasno da publike neće biti.

Ali, gledatelji će imati priliku gledati mečeve na Sportskoj TV i Arena sport fight channel u izravnom prijenosu, dakle, nedjelja 15. 11. 2020. god. s početkom u 14 sati

Uzimajući u obzir dosadašnje uspjehe i prikazano zadnjih godina, možemo zaključiti da Hrvatski boksački savez ide krupnim koracima prema naprijed i da u budućnosti možemo očekivati još puno dobrih rezultata. Sve ljubitelje boksa pozivamo da ovaj put, nadamo se samo ovaj put, bodre naše vitezove putem malih ekrana.

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime