Prekrasna, emotivna pjesma pod nazivom “Bojim se”, sigurno će osvojiti srca obožavatelja. Riječ je o novoj baladi omiljene Klape Rišpet, koja će sigurno biti pjesma mnogih zaljubljenih parova, pa čak i samaca koji sanjaju o toj istoj ljubavi.

Melodija pjesme jednostavno podsjeća na more, Dalmaciju, na “čovika i ženu”, jednom riječju miriše na ljubav, onu temperamentnu i iskrenu. Spot je također u znaku ljubavi, kadrovi su romantični i pričaju priču, koju smo barem jednom, svi doživjeli.

Autor glazbe je Pero Kozomara koji je poznat po svojim prepoznatljivim, emotivnim melodijama. Iskrene stihove pjesme napisao je Željko Krznarić, a za divan aranžman je zaslužan Leo Škaro.

– Nisam siguran jesam li previše subjektivan oko ove pjesme, zaista je jako volim. Govori o neizmjernoj ljubavi muškarca i žene – tematika ovako može zvučati i pomalo banalno, no pjesma joj pristupa na jedan autentičan te iskren način. Mislim da je najvažnije da je sami poslušate, a moj dojam je, iskreno, da je ovo ponajbolja pjesma klape Rišpet do sada. Jako je emotivna i iskrena, pisana iz duše – rekao nam je Pero Kozomara, skladatelj i osnivač Klape Rišpet.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime