Bojan Ivošević: “Ovoga vikenda jedan je portal radio kviz s pet pitanja o Splitu. Željko Kerum i ja dali smo najviše točnih odgovora”

"Taj kviz nije ugledao svijetlo dana. Zašto? To ostavljam vama sugrađanima da pogađate kome ne odgovara da se zna da o Splitu znaju manje, ne samo od mene, nego i od Keruma" - napisao je Ivošević


Nezavisni kandidat za splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević na svom Facebook profilu danas je napisao da je ovoga vikenda jedan je portal radio kviz s pet pitanja o Splitu, koja su postavljali kandidatima za gradonačelnika Grada Splita.


Osvrćući se na tu temu, ovo je napisao u nastavku:

– Nakon kviza znatiželjan sam pitao kako sam prošao u kvizu i saznao da sam zajedno sa Željkom Kerumom dao najviše točnih odgovora. Reklo bi se imali smo 4.5/5 točnih (pitanje koliko je stanovnika u Dioklecijanovoj palači sam bio blizu, ali ne i posve točan).

Taj kviz nije ugledao svijetlo dana. Zašto? To ostavljam vama sugrađanima da pogađate kome ne odgovara da se zna da o Splitu znaju manje, ne samo od mene, nego i od Keruma – napisao je Ivošević.

Moja reakcija na članak je...
Vau
8
Haha
13
Hagić
1
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
0
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime