Bojan Ivošević: Najnoviji besramni pokušaj HDZ botova je pokušaj da kažu da ja živim u gradskom stanu

"Prije svega moji starci su rastavljeni i ja i sestra od kasnih 90-tih živimo s majkom, a stari je u podstanarstvu", kazao je između ostalog Ivošević

Bojan Ivošević

Bojan Ivošević, kandidat za gradonačelnika Splita, osvrnuo se na prozivke da živi u gradskom stanu i priložio novinske isječke:


‘S obzirom da kao politički faktor predstavljam veliku opasnost političkoj eliti HDZSDPHGS sve tri vojske trollova revno rade svoj botovski posao ispod svakog članka o meni.

Pa tako sam saznao da sam bio u HSPu, da tučem i silujem žene i još mnogo drugih laži.

Al najnoviji besramni pokušaj HDZ botova je pokušaj da kažu da ja živim u gradskom stanu kojeg je mom ocu ‘u najam dao SDP dok sam bio u FM-u’.

Prije svega moji starci su rastavljeni i ja i sestra od kasnih 90-tih živimo s majkom, a stari je u podstanarstvu.

I dok su njegovi kolege kao glumci još 90-tih našle svoj krov nad glavom, on kao Ivošević nije bio te sreće, pa su se njegove molbe često znale zagubiti u Banovini. 2007. godine kada je imao ponude za rješenje svojih problema prelaskom u kazalište u Zagrebu ili Sarajevu javno je istupio i progovorio o navedenoj temi. Unatoč tome i peticiji koja se skupljala preko portala split.com.hr dobio je odbijenicu. Kad je navedena tema postala nacionalna priča gradska vlast ipak je pronašla rješenje i kao zaslužnom građaninu dala mu stan u najam.

Navedeni ugovor kao i svim drugim zaslužnim građanima su produživale sve vlasti u budućnosti iza 2007. godine.

I tako od lažne priče da ja živim u gradskom stanu, dolazimo do istine da živim u stanu u vlasništvu moje majke gdje živim cijeli život, a u prizemlju iste zgrade u našem vlasništvu stanuju zaštićeni najmoprimci. Zašto je to bitno? Pa Kerumovi botovi drukčije pričaju, da živim u stanu koji su otele komunističke vlasti nekome, što nije istina i ako je kome uskraćena imovina to je mojoj familiji.Kao dokaz svega što govorim prilažem članke Slobodne Dalmacije iz 8. 3. 2007. i 14. 3. 2007.

Zbog diranja familije mi i laži izrečenih od strane njihovih botova, obećavam pakao Mihanoviću, Franiću i Kerumu na sučeljavanjima.’

Moja reakcija na članak je...
Vau
11
Haha
4
Hagić
2
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime