U sklopu ovogodišnjeg Makarskog zimskog karnevala, u subotu 8. veljače, u dvorani Arte održat će se predstava za najmlađe – “Tko sam, što sam” u izvedbi Produkcije Z. Početak je u 17 sati, a ulaz je besplatan.

U ponedjeljak 10. veljače u Gradskoj galeriji Antun Gojak na rasporedu je kreativna radionica izrade karnevalskih maski koja će započeti u 16 sati.

U subotu 15. veljače, u 11 sati, građane će svojim koncertom ”Maškare ča mogu maškare” počastiti Gradska glazba Makarska, dok glavno događanje, ovogodišnji Makarski zimski karneval, slijedi u subotu 22. veljače.

Zato je krajnje vrijeme za pripremu maskia za one koji još uvijek nisu prijavili svoje sudjelovanje ponavljamo da se prijave zaprimaju u Odjelu za društvene djelatnosti Grada Makarske, soba 5, na broju telefona 021 608 434 ili u Turističkoj zajednici Grada Makarske na broju telefona 021 612-002.Dodatni razlog za sudjelovanje zasigurno je veliki maskenbal u hotelu Dalmacija gdje sve sudionike uz večeru očekuje i luda zabava do sitnih sati koju garantiraju gosti večeri: Nives Celzijus i bend.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime