Božićni grad u Makarskoj, u sklopu adventskih događanja u organizaciji Grada i Turističke zajednice, pravi je hit. Svakoga dana Makarane i njihove goste očekuje bogat i zanimljiv program.

– Imamo svega – od božićne kočije i vlakića, jaslica uz žive životinje, preko 40 događanja, klizalište, igraonicu Djeda Božićnjaka gdje djeca rade najdužu čestitku na svijetu! Unutar humanitarna akcija “Djeca djeci – za djecu Baranje” prikupljat će se školski pribor, slatkiše i igračke, a prikupljeni pokloni će se preko Županijskog Crvenog križa dostaviti za područje Crvenog križa Belog Manastira na blagdan Tri kralja. – kažu iz TZ Makarska.

Klizanje s profesionalnim hokejašima

Ovaj vikend će se na makarskom klizalištu po prvi put održati i hokej na ledu. Koliko je makarski led postao poznat pokazuje činjenica da su momci iz četiri različita hokejaška kluba iz susjedne BiH izabrali baš Makarsku kao postaju za pripreme kvalifikacija za Europsko prvenstvo u hokeju.

Sarajevski hokejaši su odlučili za makarsku djecu organizirati besplatnu školu klizanja u subotu od 15:30 do 17, a poslije će svi zajedno uživati u revijalnoj hokejaškoj utakmici.

U nedjelju od 8:00 do 10:00 sati svi posjetitelji imaju priliku klizati s hokejašima, naravno besplatno.

Utorak uz Gorana Karana i Vagabundo band

Koncert Gorana Karana i Vagabundo banda koji je bio predviđen za prošlu subotu, a odgođen je zbog lošeg vremena, održati će se ovaj utorak, 19. prosinca u 19 sati.Karan je putem videa pozvao građane na koncert i obećao im odličan provod.[fbvideo link=”https://www.facebook.com/bozicnigrad.makarska/videos/1977701265779570/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Za više informacija o adventskim događanjima u Makarskoj posjetite Facebook stranicu Božićni grad Makarska.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0