Boćarska utakmica godine u Splitu – subota 15 sati: SOKOL ORBICO – ZRINJEVAC

U 5. kolu u Split ovaj vikend (subota 15 sati – boćarska dvorana Gripe) dolazi još jedan direktan konkurent za plasman među četiri najbolje ekipe i završnu borbu za titulu


Nakon četiri kola boćarske sezone je jasno da će riječki Vargon i Pula voditi borbu za naslov, kao i to da je najozbiljnija momčad koja favoriziranom dvojcu može i ima kvalitet pomrsiti račune boćarski klub Sokol Orbico iz Dugopolja.


Dvojac na čelu (Vargon i Pula) ima maksimalan učinak od 12 bodova, dok su Sokolovi zapeli samo na teškom gostovanu u Puli. Plasman na final four zaslužiti će četiri ekipe, a Sokol Orbico, za koji se smatralo da posjeduje kvalitet od 5. do 8. mjesta u otvaranju sezone, je najprije skinuo Bistona u Splitu, a onda i aktualnog prvaka Istru Poreč u Poreču.

U 5. kolu u Split ovaj vikend (subota 15 sati – boćarska dvorana Gripe) dolazi još jedan direktan konkurent za plasman među četiri najbolje ekipe i završnu borbu za titulu i to dvanaestorostruki prvak Hrvatske boćarski klub „Zrinjevac“ iz Zagreba.

U slučaju pobjede Sokol Orbico jednom nogom već na završnom turniru:

Zrinjevac već ima domaći poraz od Vargona, što igrače trenera Jure Maglića dovodi u poziciju da u Splitu moraju ići na pobjedu, dok bi Sokol s druge strane pobjedom protiv Zrinjevca zacementirao treću poziciju. Način na koji dugopoljci igraju i nivo forme ove sezone sugerira da će sa Sokolovima na finalnom turniru eventualno svi imati „pune ruke posla“.

Međutim, kako bi tamo došli, Sokol Orbico treba pobjedu protiv slavnog kluba iz Zagreba. Utakmica je već proglašena utakmicom godine u Dalmaciji, a Sokol Orbico će na svojoj strani imati i pun boćarski centar Gripe. Luka Žure, Ante Grančić, Igor Žuljević, Ivan Čorić i Duje Pirić protiv Tomislava Kolobarića, Luke Gašpara, Igora Hajseka, Tea Kuljiša i Filipa Veselčića na gripama u subotu u 15 sati.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime