Bizarna objava manekenke iz Sinja, komentirala je Eriksenov slučaj: “Uopće ne sumnjam u istinitost ovih glasina…”

Plasirala je u javnost nestručne tvrdnje

Nogometni svijet ostao je šokiran nakon što se nogometaš Christian Eriksen srušio tijekom subotnje utakmice na Europskom prvenstvu između Danske i Finske (0:1). Dogodilo se to u 43. minuti ogleda.


Prema posljednjim informacijama, Eriksen je doživio srčani udar i srce mu je prestalo kucati pet minuta. Reanimiran je, stabiliziran i prevezen u bolnicu iz koje su uskoro stigle puno ljepše vijesti.

Slučaj je jedna od glavnih tema i tijekom nedjelje, a u zdravstvenu raspravu su se uključili mnogi, čak i nestručnjaci. Bizarnu objavu imala je Sinjanka Anđela Šimac na svom InstaStoryju tijekom dana.

Sinjanka je komentirala članak u kojem se spominje izjava bivšeg kardiologa u Tottenhamu o tome da Danac nije imao srčanih problema prije posljednjeg slučaja, ali i glasine na društvenim mrežama da je doživio srčani udar zbog cijepljenja. Inter je demantirao da je Eriksen bilo imao koronu, bilo da je cijepljen.

“Uopće na sumnjam u istinitost ovih glasina. A i naravno da će reći da nije cijepljen. Ljudi, ne cijepite se! Poznam osobu koja je život izgubila zbog ugruška izazvanim cijepljenjem”, poručila je Šimac.


Moja reakcija na članak je...
Vau
19
Haha
50
Hagić
5
Hmmm
7
Plač
9
Grrr
47
Molim?
62

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime