BIVŠA PREDSJEDNICA POKAZALA SREDNJI PRST “Prošlo je vrijeme kad je žena sjedila u ćošku i čekala što će “baja” reći”

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović reagirala je na nedavne izjave Miroslava Škore i Nine Raspudića

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović reagirala je na nedavne izjave Miroslava Škore i Nine Raspudića i pobačaju u slučaju žena koje su silovane.


– Pridružujem se svim ženama koje ovim “nepristojnim” činom pokazuju svoj stav i dižu glas protiv onih koji nas pokušavaju vratiti stoljećima unazad. Prošlo je vrijeme kad je žena sjedila u ćošku i čekala što će “baja” reći.

Uvijek sam bila za život, ali i za život koji ima pravo na izbor. Bez pritiska, bez stigmatizacije i uvjetovanja, posebno u najosjetljivijim životnim situacijama poput silovanja.

Stoga i ja u znak potpore dižem srednji prst za nas žene i naša prava, ali i za muškarce koji nas podržavaju – rekla je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ekskluzivno za Jutarnji list i poslala fotografiju sebe kako pokazuje srednji prst.

Podsjetimo, Miroslav Škoro izjavio je da bi se žena, ako zatrudni nakon silovanja, morala dogovoriti s obitelji što će učiniti, a Raspudić je tijekom sučeljavanja sugerirao da pobačaj ne bi trebalo dozvoliti ni silovanim ženama.

Fotografiju pogledajte ovdje.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
02 KOMENTARI

  1. Ovako i ovakovi su vijećali i Nevina Isusa na križ razapeli,a ne da bi zaštitili Nevinu Majku koja želi i u ovakovim situacijama spasiti Nevio čedo svoje u utrobi svojoj od Abortusa,odnosno od smrti! Silovanje je svirepi zvjerski zločin (doživotna osuda)! Namjeran abortus je zločin, stoji pisano NEUBI! “dotur Lunja” ostaju zauvik “Lunja”! podizanje srednjeg prsta u zrak,jes odraz “kulture” beogradskog čika!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime