Biogradski “Gardaland” otvara svoja vrata posjetiteljima željnim zabave!

Zabavni park Mirnovec otvara svoja vrata u subotu, 15.srpnja

Zabavni park Mirnovec u Biogradu na Moru, najveća investicija u industriji zabave u zemlji, vrijedna 14 milijuna eura, postaje stvarnost. Prvi tematsko-zabavni park u Hrvatskoj za djecu i odrasle po uzoru na poznate svjetske centre adrenalinske zabave, broji posljednje sate pred otvaranje.


Puštanje u rad je predviđeno za subotu, 15. srpnja, u 15 sati, rekao je Boris Kovaček, direktor Zabavnog parka Mirnovec, javlja Zadarski list.

Adrenalinski park se nalazi nedaleko od skretanja s Jadranske magistrale prema turističkom naselju Crvena luka, na površini od 45.000 metara četvornih.

– Dizajnirao ga talijanski arhitekt Franco Barazzoni, jedan od najboljih arhitekata za zabavne parkove u svijetu, podsjeća Kovaček.

Investitor projekta je Mirnovec pirotehnika iz Samobora, poznati proizvođač pirotehnike, vatrometa, filmskih i zabavnih efekata.

Park će biti otvoren od 15 do 23 sata, kazao je Vinkovčanin Hrvoje Herceg iz Fun Parka Mirnovec.


Neće to biti klasično otvaranje s punim kapacitetom rada, jer u narednih 10 ili 15 dana slijedi potpuni završetak radova na još dvije od 24 atrakcije, s istovremenim uhodavanjem u posao s manjim brojem posjetitelja.

– Za prva dva radna dana putem web stranice Fun Park Mirnovec prodan je ograničen broj ulaznica, u subotu na dan otvaranja bit će tek 500 posjetitelja s ulaznicom, naglašava Slobodan Bursać, direktor prodaje i marketinga.Osim putem web stranice, nakon otvorenja ulaznice će se moći kupiti i na ulazu u park, piše Zadarski list.

Svakodnevno primamo veliki broj upita stranaca i domaćih putem info maila i telefona što potvrđuje veliki interes u regiji, otkriva Bursać dodajući kako je dnevni kapacitet od 5.000 do 8.000 posjetitelja, dok je očekivani godišnji broj posjetitelja oko 150.000 do 180.000.

– Ulaznice za odrasle su 120 kuna, za djecu do 14 godina 100 kuna, a 100 kuna stoji i ulaznica za obitelj od četiri ili više osoba. Kada Zabavni park započne s radom punom snagom, cijene ulaznica će biti od 110 do 190 kuna, ovisno o sezoni. Djeca do metra visine imaju besplatan ulaz, kazao je Bursać dodajući kako će park i izvan sezone nuditi usluge team buildinga, proslava, tematskih partya i ostale zabavne sadržaje kako bi upotpunio ponudu i poslovao u predsezoni i posezoni.

Posjetiteljima parka na raspolaganju će biti 24 atrakcije podijeljene u tri cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0