BILO SRCE KUCA ZA VAS Na aukciji će se naći jedan posebni dres, evo o čemu se radi

"Izabrao sam jedan poseban dres za kojeg sam emotivno vezan" - rekao je Vejić u video poruciAkciju Bilo srce kuca za sve vas pokrenula je udruga Bilo srce s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć području Siska, Petrinje i Gline koja su teško pogođena potresom.

Brojne akcije navijača već su realizirane, mnogi navijači svakodnevno volontiraju na terenu, a na račun Bilog srca do sada je uplaćeno više od 268.000 kuna.

BILO SRCE KUCA JOŠ JAČE, VEČERAS KREĆU AUKCIJE: “Prikupljena sredstva bit će namjenski donirana u koordinaciji s DPH Sisak”

No, hajdukovci na tome ne namjeravaju stati.Večeras u 19 sati i 11 minuta počinje niz humanitarnih aukcija dresova bivših i aktualnih igrača Hajduka kao i drugih igrača koji su se odazvali pozivu Bilog srca.

Niz otvaramo s dva posebna dresa i pozivamo sve da na Facebooku prate Bilo srce i u 19:11 budu spremni sudjelovati u aukciji. Među dresovima ima pravih poslastica za sve navijače, kao i za kolekcionare. Nadamo se da ćemo na ovaj način uspjeti pokazati da Bilo srce kuca za Banovinu – rekao je predsjednik udruge Bilog srca Ivan Baranović.

Dresovi koji će u narednim tjednima biti ponuđeni prikupili su upravo bivši igrači okupljeni u Udrugu veterana.

U situaciji kao što je ova dužnost svih nas je pomoći, a ujedno je i zadovoljstvo da na ovaj način možemo sudjelovati zajedno s navijačima i pokazati koliko je hajdučko srce – rekao je Vlatko Đolonga uz poziv svim navijačima Hajduka da se uključe u humanitarne aukcije.

Prikupljena sredstva bit će namjenski donirana u koordinaciji s Društvom prijatelja Hajduka Sisak.

Danas je na Facebook stranici objavljeno da će se na aukciji naći jedan poseban dres.

Video porukom javio se bivši nogometaš Hajduka i Hrvoje Vejić.

– Izabrao sam jedan poseban dres za kojeg sam emotivno vezan. To je jedna lijepa uspomena sa stotog rođendana našeg voljenog kluba iz susreta sa Slavijom iz Praga. Nadam se da će akcija biti uspješna i rado ću se odazvati bilo kojoj akciji u budućnosti – poručio je Vejić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime