Podijelite

– Hvala svima što su došli u ovako velikom broju, ova medalja je za sve nas i za Hrvatsku i nadam se da neće biti posljednja. Hvala vam na ovoj atmosferi koju ste nam davali dok smo bili u Rusiji, to nam je puno značilo. Nadam se da ćemo večeras feštati do zore, neka ovo slavlje potraje do zore – kazao je Duje svojim Biličanima, a piše ŠibenikIN.

Dujina djevojka Adriana Đurđević kazala je kako nema riječi kojima bi opisala koliko je sretna i ponosna na Duju i zahvalila svima na podršci.

Predsjednik Općinskog vijeća Neven Mikulandra i načelnik Bilica Josip Čaleta uručili su Duji prigodne poklone i čestitali na uspjehu.

– Dragi Duje hvala ti za sve što ste napravili u posljednjih mjesec dana, drugom najvećem povijesnom događaju poslije Oluje. Hvala tebi i ekipi – kazao je Duji Neven Mikulandra i uručio mu knjigu Heroji Domovinskog rata.

Bilički načelnik Josip Čaleta uručio je Duji uokvirenu majicu s natpisom ‘biličko srce’.

– Dragi prijatelji, ne poklanjam ovo Duji kao načelnik, već kao Biličanin u ime svih vas i u ime svih koji su ovdje došli. Zlatnim slovima na ovoj uokvirenoj majici piše biličko srce jer Duje će zauvijek biti biličko srce, gdje god igrao. Duje hvala ti – kazao je načelnik Josip Čaleta, javlja ŠibenikIN.

Duje je zatim pozvao publiku da mu ispune želju i zajedno zapjevaju himnu reprezentacije ‘Nije u šoldima sve‘, a zatim je s publikom i bendom zapjevao i pjesmu ‘Moja domovina‘.

Podsjetimo, Duje je danas potpisao ugovor s francuskim prvoligašem Olympique iz Marseillea, a nakon toga sletio je u Split i došao u Šibenik gdje su ga popodne dočekali obitelj i prijatelji, a u Gradskoj vijećnici primili su ga župan šibensko-kninski Goran Pauk, šibenski gradonačelnik Željko Burić i prvi trener Mile Petković.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime