Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i ove godine nudi besplatne edukacije za sve vlasnike privatnog smještaja u županiji. Turistička zajednica od 2013. godine radi na usavršavanju malih iznajmljivača, educira ih i pomaže im u radu, edukacije su potpuno besplatne i dostupne svima.

Edukacije su u jutarnjim i popodnevim terminima u suradnji s predavačima: Ana Brničević zadužena za edukaciju prava i obveza u turizmu, Tomislav Zović vlasnik internet tvrtke, izložit će temu “Internet podrška malim iznajmljivačima”, te Barbara Marković, službeni edukator za obiteljski smještaj s predavanjima vezanim za Destinaciju i usku specijalizaciju tematskih jedinica u svrhu produžavanja sezone.

Teme edukacija:
Ana Brničević
PRAVA I OBVEZE, INOVACIJE U UREĐENJU-REKATEGORIZACIJA SMJEŠTAJA

Barbara Marković
MALI IZNAJMLJIVAČ – MALI PODUZETNIK – DOMAĆIN U TURIZMU, POVEZIVANJE PRIVATNOG SMJEŠTAJA SA PONUDOM DESTINACIJE

Tomislav Zović
BORBENI PAKET PODRŠKE IZAJMLJIVAČIMA / CHANNEL MANAGER/

Jednostavna prijava

Mali iznajmljivači mogu pristupiti edukacijama jednostavnom prijavom na link preko kojeg se odabire željena edukacija.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-thh1rh3_6JT_VO2Vw5kear2MprcNM9ekJCFfHN_0FYvlmA/viewform?vc=0&c=0&w=1&usp=mail_form_link

U sklopu edukacija bit će održane dvije radionice, namijenjene onima kojima je potrebno usavršavanje u komunikaciji s gostima na engleskom jeziku, a tiču se odgovaranja na komentare, usavršavanja opisivanja nekretnina i bolje produktivnosti u radu s platformama i portalima.

Sve informacije o mjestu, vremenu i datumima održavanja edukacija bit će objavljene na stranicama Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, kao i na stranicama lokalnih turističkih zajednica sa sljedećim rasporedom održavanja predavanja:

9.2. BAŠKA VODA u 9:00
9.2. MAKARSKA u 16:30
16.2. SPLIT u 9:00
16.2. KAŠTEL LUKŠIĆ  u 16:30
22.2. GRAD HVAR u 17:30
23.2. JELSA u 9:00
2.3. BOL u 9:00
2.3. SUPETAR u 16:30
16.3. OMIŠ u 9:00 

RADIONICE ENGLESKOG JEZIKA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

1.3. SPLIT  u 17:00
8.2. MAKARSKA u 17:00Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime