BERNARDIĆ ZAPOČEO “ČISTKU”: Na mjesto Milanke Opačić dolazi Siniša Hajdaš Dončić

Na današnjem sastanku predloženo je da na mjesto potpredsjednika Sabora, umjesto Milanke Opačić ,zasjedne Siniša Hajdaš Dončić

SDP je na današnjem sastanku predložio da se makne Milanku Opačić s mjesta potpredsjednice sabora, a da na njeno mjesto dođe Siniša Hajdaš Dončić.


“Glavna tema je promjena naziva Trga maršala Tita kao i jedan drugi zabrinjavajući trend, a to je zloupotreba represivnih aparata. Imamo pitanja na koja tražimo odgovore. A što se tiče promjene imena Trga maršala Tita, tu je sve rekao kolega Stazić jutros. On je rekao da će SDP vratiti ime trga kad se vrati na vlast u Zagrebu, piše Index hr.

“Predsjedništvo je pričalo o kadrovskim pitanjima. Treba istaknuti je da je na mjesto potpredsjednika sabora umjesto Milanke Opačić predložen Siniša Hajdaš Dončić”, rekao je Bojan Glavašević dodavši da je Milanka Opačić mogla i morala napraviti puno više. Dodao je i da se predložilo da se Miranda Mrsića makne s nekih funkcija u stranci.

“Dužnosti u saboru pripadaju stranci, a mandati zastupnicima. Prijedlog predsjedništva je bio da se te dužnosti preraspodjele. Predsjedništvo je glasalo, jedan glas je bio protiv”, rekao je Glavašević.

“Ja sam podržao prijedlog predsjednika stranke”, dodao je. Nije želio reći tko je glasao protiv prijedloga predsjednika stranke.

“O motivima pojedinog prijedloga trebate pitati njega. Ja sam tako glasao jer smatram da je Opačić mogla napraviti više kao potpredsjednica sabora. Ne bih želio ulaziti u detalje. Mogla je raditi više na promociji SDP-ove politike”, rekao je Glavašević.


“Način na koji je policija reagirala u nekim slučajevima, a u nekima nije reagirala, smatramo da postoje neke nejasnoće”, rekao je Glavašević.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0