Željko Bebek će 21. prosinca održati još jedan spektakularan koncert. Ovog puta svjetla pozornice će biti upaljena u Spaladium Areni, a legendarni pjevač je danas najavio svoj koncert.

Bebek je na početku rekao da je dosta vezan za Split i da su mu koncerti u Splitu jedni od najdražih. Također, naglasak je stavio i na svoj bend, čiji je član i njegov sin Zvonimir.

– Koncert u Spaladium Areni će mi biti najdraži u mojoj solo karijeri. Utoliko draži što ću nastupiti i sa svojim sinom, rekao je na početku Bebek.

Bebeka smo upitali koja će biti razlika lanjsko koncerta na Gripama, koji je uistinu bio spektakularan, i ovog u Spaladium Areni…

– Teško je napraviti neku bitnu razliku. Stojim uz repertoar pjesama kojeg pjevam već 40 godina i koji mora biti otpjevan na svakom koncertu. Možda ćemo neke stvari okrenuti, ali nastojat ćemo se dopasti svima koji dođu u Spaladium Arenu, da ipak uoče neku razliku ovog koncerta i onog na Gripama. Tamo nažalost nije bilo dovoljno mjesta da dođu svi koji su željni doći. Svi koji dolaze u Spaladium će imati priliku vidjeti ponovno grandiozan koncert, pogotovo u tehnici koja će ovaj put biti savršena. Potrudit ćemo se da koncert bude zapamćen po lijepom, da se glas daleko čuje i da ću ponovno okupiti sve generacije, rekao je Bebek.

Koncert je uoči Božića, ali i na dan predizborne šutnje. Jesu li političari dobrodošli na koncert?

– Mislim da nisam poseban miljenik političara. Nikada se nisam oslanjao na politiku. Moja jedina tema je ljubav. Ako je nekada bilo izleta, pogotovo 70-ih godina, smatrao sam da je to u tom periodu završeno. Nakon odlaska iz Bijelog dugmeta jedina tema o kojoj uvijek pjevam, je ono što je uvijek nešto naše, završio je u svom stilu legendarni Željko Bebek.

Više pogledaje u videu:1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime