Bandićevom odvjetniku smeta spominjanje afera: “Apsolutno je neprimjereno. Nikad nije ni osuđivan”

"Nikad nije izgubio izbore, nikad nije ni osuđivan"

Odvjetnik Krešimir Krsnik nakon smrti Milana Bandića s Pavlom Kalinićem došao je u Bužanovu ulicu gdje je gradonačelnik živio.


U razgovoru za DNEVNIK.hr Krsnik je naglasio kako mu smeta što se nakon smrti gradonačelnika govori o sudskim postupcima protiv njega.

“Treba biti primjeren u ovoj situaciji. Apsolutno je neprimjereno i minimum je kulture, a i pravnog znanja spominjati kontroverze u smislu pravosudnih postupaka. To bi trebalo smetati svakog pristojnog čovjeka. Gospodin Bandić je imao samo dva postupka, za slučaj Štandovi i čuveni slučaj Agram. U Štandovima je nepravnomoćno oslobođen, a Agram nikad presuđen. U ovom slučaju postupak Agram će se obustaviti, kao i ovaj drugi, ali je Bandić apsolutno neosuđivana osoba. Nikad nije izgubio izbore, nikad nije ni osuđivan”, istaknuo je Krešimir Krsnik za DNEVNIK.hr.

Rekao je i kako se s gradonačelnikom često čuo i vidio iako se nije mogao sjetiti kada se to dogodilo posljednji puta. Dodao je kako su Bandiću svi prijatelji i suradnici i ranije govorili da bi trebao usporiti.

“Da, svi smo mu to govorili. Meni je on uvijek bio isti, neumoran, samo jurnjava… Radio je, i na radnom mjestu je defacto i umro”, kazao je Krsnik.

Zdenko Antunović: “Pozlilo mu je, pao je… brzo je umro”

“Dovezla ga je Hitna pomoć, kad sam čuo da je u bolnici odmah sam došao do bolnice. Pozlilo mu je, pao je, došle su Hitne i odvezle ga… i brzo je umro. Kad sam došao do bolnice, već je bio preminuo”, rekao je potreseni Zdenko Antunović, bliski prijatelj Milana Bandića.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime