Bivša voditeljica i starleta Ava Karabatić našla je deset godina mlađeg muškaraca i odlučila se skrasiti, saznaje „Blic“.

Ona je istakla i da zna točna mjesta gdje se i kako “radi”. Prepričava i da ljudi s jahti daju najviše novca.

– Obične prostitutke funkcioniraju na principu davanja svojih usluga po hotelima strancima gdje su često umiješani i direktori hotela, recepcija i konobari. U mom rodnom Splitu je isto leglo prostitucije kao i drugim gradovima na obali. Broj im se pojačava tijekom ljeta kad zaplove luksuzne jahte. Jahtaška klijentela je dosta izdašna, kapne tu i više od par tisuća eura. Ako sjednete u taksi u Splitu svi će vam reći koga odvoze i dovoze do marina i luka. Tjedan dana u luksuznoj vili, bazeni, skupi restorani, garderoba, dobar auto, a pozadini je poanta da serviraš starog bogatog jarca, dno dna. Želim vam samo prikazati pravu istinu “noćnih dama” koje pratite na Instagramu i koji su idoli mlađoj generaciji – smatra Ava Karabatić.

Ona čak i sama kaže da je za nekoga elitna prostitutka, ali prema njenim riječima – svoj novac je sama zaradila.

– Ja sam isto za neke elitna prostitutka jer sam poznata i objavljujem provokativne slike na svom Instagramu. Ja od svojih slika živim i mogu priuštiti, i najvažnije – sama sam zaradila. Ja osim zanimanja “starleta” za razliku od drugih starleta sam diplomirana profesorica talijanskog i latinskog jezika – napisala je tada bivša voditeljica.

 

View this post on Instagram

 

Lipo moje Jadransko more tebi uvik vracan se ja❤

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) onKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime