Ava Karabatić odustala od izbora

Iako je prikupila dovoljan broj potpisa, Ava Karabatić primorana je odustati od izbora, zbog kandidata na listi koji je počinio prometni prekršaj

Nakon što je morala odustati od kandidature na predsjedničkim izborima jer nije prikupila dovoljan broj glasova, Ava Karabatić sada je odustala i od bitke za ulazak u Sabor. Naime, iako se odlučila kandidirati za predstojeće parlamentarne izbore, pratitelje na društvenim mrežama danas je razočarano obavijestila da su njezine liste bile nevažeće.


“S velikim razočaranjem vas moram obavijestiti da su mi liste bile nevažeće i nažalost neću biti na parlamentarnim izborima 5. 7. Hvala svima što ste se potpisali za mene, u tri dana smo skupili dovoljan broj potpisa”, napisala je Karabatić u podužoj objavi, a pojasnila je i zbog čega su liste bile nevažeće. “Da bi liste bile važeće potrebno je da svih 14 kandidata s liste uključujući mene nemaju zabilješke na prekršajnom sudu, znači ako je itko ikad prešao na crveno i dobio kaznu zakonski ne može biti na listi. Ispostavilo se da je moj prijatelj koji je ujedno bio na listi imao problem s prekršajem. Automatski je lista nevažeća”, dodala je, najavljujući da će se sigurno kandidirati na sljedećim predsjedničkim izborima. Sada se namjerava vratiti u studio i posvetiti snimanju pjesama.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime