Odbojkaški klub Split će u subotu na Poljudu snage ukrstiti s OK Rovinj u 7. kolu Superlige. Ekipi splitskih odbojkaša pridružit će se najbolji hrvatski odbojkaš u povijesti, Splićanin Igor Omrčen, otkrivaju ekskluzivno za Dalmacija Danas.

– Nakon što smo ga ovo ljeto registrirali za klub, bez konkurencije najbolji hrvatski odbojkaš u povijesti ove subote će se priključiti ekipi protiv Rovinja. I u nastavku sezone će svojim prebogatim iskustvom i znanjem pomoći da ostvarimo što bolji rezultat – najavljuje predsjednik OK Split Andrija Polić, dodajući da je izrazito ponosan i zadovoljan što je Omrčen za nastavak svoje karijere izabrao baš splitski klub.

Omrčen je bio dugogodišnji kapetan hrvatske odbojkaške reprezentacije s kojom je sudjelovao na dva europska prvenstva i dva puta bio najbolji napadač Europske lige, osvajač prvenstva i brojnih kupova i superkupova u talijanskoj ligi, najjačoj ligi na svijetu i godinama u istoj toj ligi bio među tri najbolja napadača. Također, ni europski klupski trofeji nisu mu promakli pa je dva puta osvojio CEV kup.

Osim u Italiji igrao je još u Kataru i Japanu, gdje je ‘osvojio sve što se može osvojiti’.

– Vjerojatno jedini trofej koji nije osvojio gdje god je igrao je onaj sa svojim Splitom, ali evo prilike da se i to promijeni – ističe Polić.Utakmica Superlige izmedju OK Splita i OK Rovinja na rasporedu je u subotu, 23. studenoga u 17 sati u SC Poljud.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime