Arsen Bauk opet ismijao incident s Janicom Kostelić na Braču

SDP-ov Arsen Bauk ne prestaje s usporedbom vrijeđanja Janice Kostelić na otoku Braču s incidentima koji su se događali SDP-ovim službenicima

SDP-ov Arsen Bauk ne prestaje s usporedbom vrijeđanja Janice Kostelić na otoku Braču, s incidentima koji su se događali SDP-ovim službenicima dok su bili na vlasti. Jutros je objavio kako niti Zoran Milanović, tada predsjednik Vlade, nije tražio da se procesuiraju osobe koje su ga 2014.godine izviždale u Kninu. Objavu prenosimo u cijelosti.


“Iako je u konkretnom slučaju riječ o postupanju policije po službenoj dužnosti i u skladu s autonomijom policije u tumačenju Zakona, Ured predsjednika Vlade RH smatra da nema smisla procesuirati osobe koje su tijekom jučerašnjeg obilježavanja godišnjice vojno-redarstvene akcije Oluja u Kninu zviždanjem i povicima reagirali na govor predsjednika Vlade Zorana Milanovića”.

“Naime, kada je riječ o skupovima u kojima sudjeluju političari, izražavanje nezadovoljstva ne mora nužno imati obilježja remećenja javnog reda i mira, posebice kada ono ne sadrži nasilje ili izravnu prijetnju nasiljem. Jednostavno, pravo na kritiku i izražavanje svog mišljenja normalno je i uobičajeno u demokratskim društvima” – napominju dalje.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/arsen.bauk/posts/1739219836093491″ bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0