APEL IZ SPLITA: “Potrebni su kontejneri knjižnici u Petrinji”

"Molimo sve koji su u mogućnosti, u ovim naročito teškim trenucima za Sisačko-moslavačku županiju i grad Petrinju, da pridonesu i pomognu u nabavci kontejnera" - poručuju iz GKMM-a Split


“Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja posjeduje 44000 jedinica knjižne građe koju je nužno hitno izmjestiti u drugi prostor” – kazuju na početku GKMM-a.


U nastavku su napisali i ovo:

– Molimo za pomoć pri nabavi najmanje pet kontejnera u koje bi se knjižnična građa privremeno smjestila. Kontejneri bi se postavili na jedno parkiralište kraj same Knjižnice i u njima bi se što prije organizirao rad Knjižnice.

Molimo sve koji su u mogućnosti, u ovim naročito teškim trenucima za Sisačko-moslavačku županiju i grad Petrinju, da pridonesu i pomognu u nabavci kontejnera kako bi onemogućili prekid čitateljske niti koja ljude povezuje s knjigom i čitanjem.

Na taj način bismo barem donekle doprinijeli osobnom zadovoljstvu i boljitku ljudi u Petrinji, unatoč prirodnoj katastrofi koja ih je zadesila.

U ime Gradske knjižnice i čitaonice Petrinja, knjižničara i svih građana Petrinje, molbu je uputio ravnatelj Knjižnice – Ante Mrgan (099/813-5558), kojemu se mogu obratiti svi koji imaju informacije o mogućoj pomoći – poručuju iz GKMM-a.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime