Loše vijesti iz Milana: Ante Rebić iščašio je lakat lijeve ruke u završnici prvenstvene utakmice s Crotoneom i neće biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću za predstojeće listopadske akcije Vatrenih: prijateljski susret sa Švicarskom (7.10.), odnosno utakmice Lige nacija protiv Švedske (11.10.) i Francuske (14.10).

Rebić se teško ozlijedio. Igrači ga šokirano gledali nakon pada

– “Riječ je o iščašenju lijevog lakta, inicijalni pregledi ukazuju da nema koštanih, već su u pitanju samo mekotkivna oštećenja, što upućuje da će liječenje biti konzervativno i da nije potreban operativni zahvat. Na žalost, Ante neće biti na raspolaganju izborniku Daliću za predstojeće akcije budući da najkraći oporavak od ozljede ovakvog tipa traje dva ili tri tjedna. U stalnom smo kontaktu s liječničkom službom Milana i pažljivo ćemo pratiti tijek Rebićevog oporavka.”, poručio je liječnik hrvatske nogometne reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević za službene stranice HNS-a.

Izbornik Zlatko Dalić zasad nije odlučio umjesto Rebića pozvati nekog od igrača koji su za predstojeće utakmice dobili pretpozivi, a radi se o Lovri Kaliniću, Mili Škoriću, Mislavu Oršiću, Miji Caktašu i Kristijanu Lovriću.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime