[ANKETA] Split: Maloljetni nogometaši se bodrili pozdravom “Za dom – spremni”

U našoj novoj online anketi, pitamo vas što mislite o ovakvom načinu pozdravljanja na javnom sportskom događanju u Splitu

U srijedu navečer na Gripama je odražno natjecanje kadeta u malom nogometu. Snage su, među ostalim, u 5. kolu regije Jug odmjerili kadeti Split Tommyja i Hrvatskog Dragovoljca ATVP, godište 2001./2002.


Cijelu snimku ovog susreta možete pogledati u video kojega je emtirao DalmacijaOnline:

Tijekom večeri javilo nam se nekoliko čitatelja koji su primjetili da su se igrači MNK Hrvatski Dragovoljac ATVP, predvođeni trenerom Željkom Kovačevićem Kovom, prije početka samog susreta pozdravili grupnim povikom “Za dom – spremni”. Ovaj dio možete u navedenom videu vidjeti i čuti nakon 40. sekunde.

S obzirom da je poznato da su neki naši pjevači kao i druge javne osobe imali razgovore s policijom zbog prakticiranja ovog pozdrava na javnim mjestima, naši čitatelji se pitaju kako je moguće da se ovaj pozdrav koristi na sportskim natjecanjima, tim više jer se radi o maloljetnim osobama.

U našoj novoj online anekti, pitamo vas što mislite o ovakvom načinu pozdravljanja na javnom sportskom događanju u Splitu:[interaction id=”5a56b3adc7505b00014c12da”]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0